Rådgivende IT-konsulent

Hvad laver en IT-konsulent?

 

Som IT-konsulenter tilbyder vi vores service inden for IT-løsninger og rådgivning. Vores kompetencefelt er bredt, og vi har en række IT-konsulenter med forskellige kompetencer og IT-specialister, der kan programmere lige det, I skal have løst!

 

Som IT-konsulenter har vi en meget omfattende indsigt i de behov, der er i forskellige typer virksomheder og organisationer. Der er så godt som garanti for, at vi har løst en udfordring lig jeres før. Det er blot en af de helt store fordele ved at samarbejde med et IT-konsulenthus.

 

Med en ekstern IT-konsulent får din virksomhed et sæt friske øjne til at kigge på din virksomheds IT-setup. Det sikrer dig gode og opdaterede inputs til dine IT-projekter – uanset om de er store eller små. En ekstern IT-konsulent vil også hurtigt opdage, hvor din virksomheds styrker og svagheder ligger... det kan være svært selv at se.

 

Med et kompetent IT-konsulenthus kan du føre din strategi ud i livet.

 

Digital transformation starter med strategien. Jeres overordnede strategiske mål er ikke kun vigtige på papiret. De er jeres kompas og skal sikre, at I får mest muligt ud af jeres ressourcer – både når vi taler hænder og økonomi.

 

Derfor er det så vigtigt, at jeres strategi og målsætninger er velovervejede, og at I har taget højde for en række parametre:

  • Hvordan skal I nå jeres mål?

  • Hvad kræver det af ressourcer?

  • Hvilke teknologier og systemer skal understøtte rejsen?

  • Hvor skal I begynde?

  • Hvordan sikrer I succes?

Hvordan laver I så en plan, der får jer i mål?

 

Svaret er enkelt:

Det gør I med solid professionel rådgivning fra en IT-konsulent, som kommer helt ned i maskinrummet. Hos Delegate kalder vi den service Strategisk Rådgivning: Vi hjælper jer med at blive skarpe på, hvordan I når jeres mål, og hvordan rejsen skal se ud. For ét er sikkert: IT er med garanti en del afrejsen!

 

STRATEGISK RÅDGIVNING

 

Som IT-konsulent har vi har gjort det mange gange før. Delegate har været sparringspartner for en lang række kunder, når de har stået med udfordringen med at løfte deres strategiske arbejde gennem IT. Vi ved, at det ikke altid er den mest hypede teknologi, der giver mening for netop jeres strategi og jeres rejse. Vi kan altså hjælpe jer med at definere hvilke teknologiske værktøjer, I bør benytte, og hvordan de skal sættes sammen for at skabe størst mulig værdi og sikre jer succes med strategien - også på den lange bane.

 

Strategisk Rådgivning kan være mere eller mindre omfattende, men i store træk bidrager Delegate som IT-konsulent med:

  • Analyse af jeres forretningsbehov så vi kan komme med vores klare anbefalinger til, hvordan I kommer bedst fra start og sikkert i mål.

  • Inspiration, klarhed og erfaring med at kortlægge det nøjagtige IT-roadmap, der skal understøtte jeres overordnede forretningsstrategi.

  • Ekspertise og forretningsindsigt fra store IT- og forretningsprojekter hos førende danske og internationale virksomheder.

DEN LANGSIGTEDE STRATEGI VS. DE ”SMÅ” PROJEKTSTRATEGIER

 

Som IT-konsulenter arbejder vi med mange virksomheder og ved, at det bedste resultat opnås ved at have styr på den langsigtede strategi. Den langsigtede strategi definerer langt hen ad vejen det IT-roadmap, der skal styre de enkelte underliggende IT-projekter: Skal de bygges i Azure? Skal de være en del af Microsofts integrerede platforme? Er cloud en forudsætning? Osv.

 

Men det betyder ikke, at I må underkende vigtigheden af en klar strategi for de enkelte IT-projekter. Er I (med eller uden hjælp fra en IT-konsulent) kommet frem til at samle alle løsninger under paraplyen Azure, kræver det en klar Azure-strategi at lykkes og skabe forudsætninger, der gør det let for alle jeres medarbejdere at arbejde i rammerne af strategien.

 

Uanset om I vælger at fokusere på den store overordnede strategi eller starter længere nede med en projektstrategi, kan Delegates IT-konsulenter hjælpe med erfaring og best-practise, så I ikke skal starte helt fra bunden.

 

Skal vi også hjælpe jer med at nå jeres strategiske mål?

 

Vi er altid friske på en udfordring, og har fundet en løsning på selv de mest kreative og komplekse strategier. Send os en mail eller kontakt Peter Østergaard, Partner og Direktør, direkte på telefon 20588838, hvis I også vil realisere jeres strategi med de rette værktøjer og en gennemarbejdet plan fra en IT-konsulent.