Teknologier

Teknologiske platforme til jeres digitaliseringsprojekter

AZURE

 

Vi er eksperter i anvendelsen af Azure til applikationsudvikling af mobile og webbaserede løsninger. Det indgående kendskab til Azure kombineret med vores erfaring med Microsofts øvrige produkter gør os i stand til at designe og implementere kvalitetsløsninger, hvor der opnås synergi mellem eksisterende systemer og Azure.

 

"Delegate skaber indsigt og værdi i hele kundens værdikæde. De formår at bringe IoT og Azure Machine Learning i spil samt at slippe data fri i virksomhederne." Microsoft om valget af Delegate som årets Digital Transformation Partner, 2016.  

 

Azure er Microsofts moderne cloud platform. Platformen kan anvendes til alt fra infrastruktur, identitetsmanagement og hosting af skalerbare fremtidssikrede web- og mobilapplikationer.

 

LÆS MERE

DYNAMICS CRM

 

Vi inddrager jer i et tæt samarbejde, der gennem et agilt projektforløb sikrer en høj træfsikkerhed. Gennem et scoping og planning forløb mellem jeres repræsentanter og vore konsulenter sikrer vi, at I ved, hvad I får. Dette er medvirkende til at skabe en større gennemsigtighed for jer i samtlige faser af projektet.

 

Microsoft Dynamics CRM understøtter virksomhedens strategi omkring Customer Relationship Management (CRM). Dynamics CRM er en komplet løsning til understøttelse af alle centrale forretningsprocesser i marketing, salg og service.

 

LÆS MERE

office 365

 

Med Office 365 har din virksomhed en platform i skyen, hvor alle de vigtigste og mest anerkendte værktøjer til opgaveløsning, samarbejde og kommunikation er samlet.

 

I tæt samarbejde med jer finder vi de værktøjer, der passer til jer, og som giver størst værdi. Office 365 er ikke et alt eller intet valg, men en rejse der frigiver interne IT ressourcer til at fokusere på forretningen fremfor triviel IT drift.

 

Vi har Microsoft certificerede instruktører ansat, og sammen med jer udvikler vi en uddannelsesplan, der sikrer, at jeres medarbejdere får udbytte af de nye løsninger fra første dag.

 

LÆS MERE

SHAREPOINT

 

Vi hjælper jer med at skabe den optimale portal, der giver tidsbesparelser og effektivisering af arbejdsgange. Vi udvikler altid løsningerne specifikt til den enkelte virksomheds behov, specifikt til jeres behov.

 

Microsoft SharePoint er en effektiv strategisk applikationsplatform, der kan danne grundlag for en lang række forskellige løsninger som intranet, dokument- og filhåndtering, samarbejds- og videndelingsportaler, ekstranet, websites og business intelligence-systemer.

 

LÆS MERE

;