Azure

azure

Kort og godt: Hvad er Azure?

 

Azure er Microsofts moderne cloud platform. Det er en Microsoft service, der arbejder sammen med de Microsoft services du sikkert allerede kender i SharePoint, Dynamics 365 og Office 365. Kort fortalt er Azure en samling af cloudtjenester, som kan hjælpe din organisation med at klare alle de forretningsmæssige udfordringer, som I dagligt støder på. Platformen kan anvendes til alt fra infrastruktur, identitetsmanagement og hosting af skalerbare fremtidssikrede web- og mobilapplikationer. Azure så første gang dagens lys i 2010, og tjenesten understøttes blandt andet af Umbraco.

 

Azure er specielt udviklet til levering af software, service og tjenesteydelser via internettet. På den måde kan brugerne modtage SaaS, PaaS og IaaS på den mest fordelagtige måde.

 

Microsoft Azure: Din garanti for sikkerhed, on-demand tjenester og et stort datacenter

 

Azure er en del af Microsofts strategi for cloudbaserede ydelser fra Microsoft Online Services. Platformen består således af en række forskellige on-demand tjenester, som alle har Microsofts datacenter som vært. Det er din garanti for, at du kan skalere din løsning efter dine behov – uden at skulle foretage investeringer i hardware eller bemanding. Det eneste, du behøver, er mere eller mindre adgang til internettet.

 

Herudover er du garanteret, at sikkerheden er i top. Microsoft har mere en 3500 sikkerhedsspecialister tilknyttet, hvis eneste opgave er at overvåge og teste Azure. På den måde er du garanteret, at du sikkert kan opbevare din og dine kunders data i Microsofts sky. 

 

Sådan adskiller Azure sig fra andre cloudsystemer

 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type af cloud eller hvilken udbyder du skal vælge, kan Azure være et godt bud. Azure er nemlig den eneste konsistente hybride cloud, og Azure har flere områder end nogen anden cloududbyder. Grundet de mange udviklere på opgaven kan tjenesten give dig en mere omfattende dækning end nogle af sine konkurrenter.

 

Med Azure har du mulighed for at opbygge, administrere og udrulle apps på baggrund af et massivt og globalt netværk – alt sammen ved hjælp af dine yndlingsværktøjer og frameworks.

 

Er min virksomhed sikker i Azure?

 

Det korte svar er ja! Microsoft Azure opfylder alle internationale og branchespecifikke standarder og overensstemmelser. Det er din sikkerhed og garanti for, at Azure overholder strenge sikkerhedskontroller og internationale forpligtelser. Med Azure går Microsoft langt for at sikre din virksomheds sikkerhed, og derfor har tjenesten også en indbygget sikkerhedskontrol, der gør det nemt at identificere og reagere på eventuelle trusler og sikkerhedsgab. Så er der noget, der ikke er, som det skal være, kan du reagere hurtigt.

 

Har du spørgsmål vedrørende sikkerheden med Azure, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står gerne til rådighed.

 

Kom let i gang med Azure – Med Delegates Azure Rådgivning

 

Hos Delegate er vi eksperter i anvendelsen af Azure til applikationsudvikling af mobile og webbaserede løsninger. Det indgående kendskab til Azure kombineret med vores erfaring med Microsofts øvrige produkter gør os i stand til at designe og implementere kvalitetsløsninger, hvor der opnås synergi mellem eksisterende systemer og Azure.

 

Vi tilbyder Azure rådgivning og et fast workshopforløb, hvis eneste formål er at sikre, at I får succes med Microsoft Azure. Workshopforløbet kommer rundt om alle de overvejelser, I skal gøre jer forud for springet op i skyen, og udmunder i en klar rapport med anbefalinger for fremtidigt brug af Azure. Læs mere om Delegates Azure rådgivning og Azure Foundation forløb her.

”Delegate skaber indsigt og værdi i hele kundens værdikæde. De formår at bringe IoT og Azure Machine Learning i spil samt at slippe data fri i virksomhederne”
- Microsoft, om valget af Delegate som årets Digital Transformation Partner, 2016.

Hos Delegate hjælper vi dig altså godt fra start med Azure, og vi hjælper også gerne med integrering af Azure i din virksomhed. Alt efter behov vil Azure priser variere, men du kan altid kontakte os for et overslag og et uforpligtende tilbud på en løsning, der passer til netop dine behov og din virksomhed.

Vil du høre mere om mulighederne med Microsoft Azure?

 

Kontakt os via formularen nedenfor eller ring til Morten Fritsch, Head of Business Development, på 53 53 69 59