Dynamics 365

Dynamics 365

Dynamics 365 – et cloudbaseret forretningssystem

 

Microsoft Dynamics 365 er et cloudbaseret forretningssystem fra Microsoft. Dynamics 365 er en all-in-one forretningsløsning, som er nem at bruge i hverdagen og som samtidig er nem at tilpasse til netop jeres behov.

 

Systemet samler alle virksomhedens processor og forretningsområder et sted i én IT-løsning, der gør det nemmere for dig at drive en virksomhed.

 

Microsoft Dynamics er et flittigt brugt CRM-system til salg, marketing og service, men kan også bruges til økonomistyring, projekter, indkøb, lager, produktion og rapportering. Mulighederne for udnyttelse af potentialet i skyen er mange og store.

 

Udnyt de nyeste digitale muligheder

 

Med Dynamics 365 får du adgang til Microsofts ambitiøse cloud-platform, der samler al jeres data og forretningskritiske løsninger i skyen. På den måde kan du nemt udnytte de nyeste og bedste digitale muligheder og løsninger, der i sidste ende kan effektivisere hele din virksomheds værdikæde.

 

Microsoft Dynamics 365 giver dig mulighed for at udnytte hele din organisations potentiale ved hjælp af en fælles datamodel, der forbinder kunder, produkter, personer, driftsaktiviteter og meget mere.

 

Og med mulighed for hele tiden at kunne tilpasse og justere Dynamics 365 via apps og extensions, har I mulighed for løbende at optimere jeres arbejde. Samtidig er der minimal risiko for at miste data og tilretninger i forbindelse med en opdatering. Og opdateringen er nemlig en helt ukompliceret affære, der nemt kan klares uden nogle påvirkninger af dit system.

 

Med Dynamics 365 bliver den digitale transformation enkel. Dine fordele er blandt andre, at du får et virksomhedsprogram, der er:

 

  • Moderne
  • Koordineret
  • Intelligent
  • Fleksibelt

Sådan fungerer Dynamics 365

 

En af årsagerne til, at Dynamics 365 er en fordelagtig løsning er, at det er nemt at tilpasse til jeres behov… også selvom disse måtte ændre sig over tid.

 

Førhen har det været nødvendigt med unikke tilretninger, som både er dyre og besværlige at vedligeholde. Microsoft Dynamics 365 er bygget op med apps og extensions, så I kan skabe lige det Dynamics miljø I har behov for. Helt konkret betyder det, at nye løsninger kan kobles til og fra efter behov, som du allerede kender det fra apps på telefon og tablet.

 

Disse løsninger kan du blandt andet få med Microsoft Dynamics 365:

 

Dynamics 365 CRM

Dynamics 365 for Field Service

Microsoft Relationship Sales

 

Du kan blive klogere på de enkelte Dynamics 365 løsninger ved at klikke på dem.

 

Kom sikkert i gang med Dynamics 365

 

Hos Delegate er vi eksperter i Dynamics 365 CRM - også beskrevet som Sales, Customer Service og Field Service hos Microsoft. Delegate har gennem vores mangeårige erfaring udviklet et metodeværk til implementering, som skal sikre bedre afdækning af de reelle forretningsbehov. Modellen hjælper os og vores kunder med at klarlægge forretningskrav, modenheden og de trin organisationen og løsningen skal igennem for at nå de mål og den værdi, der forventes af Dynamics 365.

 

Vores metodeværk sikrer vores kunder en succesfuld implementering, hvad enten det er online, on-premise eller en migrering til online. Med mere end 30 konsulenter på området kan vi sikre en stabil og sikker leverance.

 

Delegate har også stor erfaring med at binde Dynamics 365 sammen med andre applikation som Office 365, Kunstig Intelligens, Machine Learning, PowerBI, PowerApps, ERP-systemer og meget mere. Så står du med en kompleks forretningsudfordring, og ønsker du sparring på hvorledes du bedst når i mål, er Delegate et sikkert valg.

 

FORDI ERFARING ER VIGTIG: UDVALGT TIL MICROSOFT INNER CIRCLE 

 

Delegate er som det eneste rene danske konsulenthus medlem af Microsoft Inner Circle - og blandt den øverste 1% af Microsofts globale netværk af Partnere. Det privilegie har vi fået på baggrund af de Dynamics løsninger, vi har hjulpet vores kunder med.

 

“Each year we recognize Microsoft Business Applications partners from around the world for delivering innovation and driving unsurpassed customer success. Microsoft is honored to recognize Delegate for their achievements this past year, their dedication to our customers, and their innovation around the Microsoft Cloud.” - Cecilia Flombaum, Microsoft Business Applications Lead.

 

At være en del af Microsoft Inner Circle er en enorm ære, og det betyder kort og godt, at vores engagement hos kunderne, har givet os særlig adgang til Microsoft. Vi er derfor den danske Microsoft partner, der først får viden om ny teknologi, der kan gøre en forskel for vores kunder og deres forretning.

 

Hvad koster Dynamics 365?

 

Der er flere parametre, der spiller ind, når vi taler pris på jeres Dynamics 365 løsning.

 

Først og fremmest er Dynamics 365 en suite af forskellige applikationer, der kan til- og fravælges efter behov. Prisen er licensbaseret og vil derfor afhænge af jeres behov og ønsker. Det er således altid relevant at se på jeres reelle behov og afdække, hvordan I ønsker at bruge den enkelte applikation, før I begynder at regne en pris ud.

 

Hos Delegate hjælper vi vores kunder med at afdække licensbehovet i forhold til brugen af Dynmics 365. Hvis du vil have råd, vejledning eller et tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

 

SKAL VI TALE DYNAMICS 365?

 

Send os en mail, hvis du vil høre mere om mulighederne med Microsoft Dynamics 365.