Office 365

Office 365

Kort OG GODT: Hvad er Office 365?

 

Office 365 dækker over Microsofts samlede pakke af webbaserede værktøjer som Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote, Outlook og SharePoint. De er samlet i skyen og kan tilvælges alt efter behov.

 

Office 365 er en abonnement-baseret løsning, der passer til alle styresystemer. Fildeling og samarbejde bliver meget nemmere til gavn for hele virksomheden.

 

Hvorfor vælge Office 365 OG SKYEN?

 

Fordi det giver din virksomhed nogle klare fordele. De fleste medarbejdere efterspørger i dag mobile løsninger, der gør det muligt at tage skrivebordet med under armen, selvom du ikke er på kontoret.

 

Med Office 365 har alle medarbejdere adgang til alle programmer, hvor end de befinder sig. De medarbejdere, der er ude af huset, kan nemmere bidrage med input, så projekter ikke går i stå, fordi de ikke sidder på en kontorstol.

 

Når alt er samlet i skyen, kan I flytte fokus fra de tekniske udfordringer til de organisatoriske muligheder, der nu er blevet tid til. I kan med andre ord fokusere på at organisere jer på den bedst mulige måde, så alle undgår spildtid, og kan koncentrere sig om det, de er dygtige til.

 

Der følger også en masse plads med, som dine medarbejdere kan boltre sig på – mere præcist 1TB pr. bruger. Så skulle der være plads til, at de ekstra kreative kan folde sig helt ud, og virksomheden kan endelig pensionere de gamle servere i kælderen.

 

Er Office 365 sikkert?

 

Det korte svar er ja!

 

Microsoft Office 365 opfylder alle internationale og branchespecifikke standarder og overensstemmelser. Microsoft benytter sig af nyeste sikkerhed med 5 lag, og proaktiv overvågning, så kundedata forbliver bag lås og slå.

 

Microsoft er blandt de største udbydere af cloud-services, og de går langt for at sikre din virksomheds sikkerhed. Derfor har Microsofts cloud services – der blandt andet tæller Office 365, også en indbygget sikkerhedskontrol, der gør det nemt at identificere og reagere på eventuelle trusler og sikkerhedsgab. Så er der noget, der ikke er, som det skal være, kan du reagere hurtigt.

 

Microsoft garanterer samtidig 99,9% oppetid via en serviceaftale med økonomisk kompensation.

 

Er Office 365 ikke besværligt?

 

Tværtimod!

 

Med Office 365 er I ikke længere afhængige af, at IT-afdelingen skal stå for opdatering af software - det sker helt automatisk, så dine medarbejdere altid har den nyeste version installeret.

 

Brugere kan også tilføjes og fjernes på få minutter. Endvidere vil I opleve en stor besparelse på de unødvendige omkostninger, der er i forbindelse med drift og vedligehold af en on-premise server. Med Office 365 og en løsning i skyen kan IT fokusere på de opgaver, der giver reel værdi i forretningen.

 

Hvad koster Office 365?

 

Office 365 er licensbaseret, så det kommer helt an på, hvor mange brugere, der skal have adgang, og hvor mange services de skal have adgang til.

 

Lad os sammen gennemgå, hvilke behov I har, så I kan få en løsning, der passer til jeres virksomhed... og skulle virksomheden få vokseværk,  kan der let justeres op for antallet af brugere - og ned, hvis det skulle blive nødvendigt.

 

Skal I optimere forretningen med Office 365?

 

Send os en mail nedenfor og lad os tage en snak om jeres muligheder, og de mange fordele I vil opleve ved at implementere Office 365 og flytte i skyen.

 

Du kan også ringe direkte til Morten Fritsch, Business Development Manager, på 53 53 69 59.