microsoft power apps

Microsoft Power Apps åbner helt nye muligheder for optimering af jeres forretningsprocesser 

 

HVAD ER MICROSOFT POWER APPS?

 

Microsoft Power Apps er en del af Power Platformen og en tjeneste, der gør det muligt at skabe apps til at forenkle processer i jeres organisation.

 

Power Apps bliver ofte omtalt som den hurtige løsning på udfordrende processer. Og det er en enkelt Power App unægtelig. Power Apps bliver typisk brugt til at løse komplekse eller omstændelige arbejdsprocesser for en specifik brugergruppe. På den måde er Power Apps et fantastisk redskab til at løse udfordringer, der kan virke små set fra det store virksomhedsperspektiv, men store for den enkelte brugergruppe, der får løftet deres processer.

 

MEN Power Apps er langt mere.

 

Microsoft Power Apps er i høj grad platformen, der kan give et strategisk løft med uhørt fleksibilitet. Det er ofte et overset budskab, når talen falder på Power Apps, men vigtigt for forståelsen på et strategisk plan.

KOM HURTIGT I GANG - BYG DIN EGEN POWER APP FRA EN BRUGERVENLIG SKABELON

 

Med færdige skabeloner til alt fra Help Desk og onboarding af nye medarbejdere til indsamlinger og lageroverblik kan I hurtigt være oppe og køre med jeres egen Power App. Det er den hurtige løsning til omstændelige arbejdsgange… eller den effektive vej til effektivitet.

 

I behøver ikke erfaring med kode for at lave jeres egen Power App. I kan skabe jeres Power App ud fra en drag´n drop model, hvor layout, integrationer mv. intuitivt kan konfigureres.

 

Du kan få et overblik over alle de tilgængelige templates her:

 

SE TEMPLATES

 

HVAD KAN I BRUGE EN POWER APP TIL?

 

Her er 3 gode bud

HELPDESK

 

Den klassiske Helpdesk app er en oplagt Power App.

 

Med en helpdesk app er det muligt for brugeren at melde fejl eller issues ind som en ”ticket”. En helpdesk app kan også anvendes til opsamling af købsordrer og meget andet.

 

INSPEKTIONER

 

Brug Power Apps til at løfte arbejdsgange, hvor medarbejdere anvender deres smartphones eller tablets til at opsamle f.eks. positionsdata fra GPS eller billeddokumentation, som de indsamler i forbindelse med f.eks. inspektioner og reparationer.

 

Data lagres i CDS og benyttes til at berige stamdata.

 

Onboarding

 

Udnyt styrken i Power Apps til at strømline jeres onboarding proces af nye medarbejdere.

 

Med en Power App løsning indtastes data én gang for alle i en nemt tilgængelig brugerfladeskabelon. Det strømliner HR-afdelingens arbejde og sikrer, at nye medarbejdere får en professionel oplevelse.

 

En onboarding app tilbyder nye medarbejdere nem adgang til f.eks. politikker, guider, medarbejderkontakter og skabeloner.

BYG VIDERE PÅ JERES EKSISTERENDE DATAMODEL

 

Centralt for Microsoft Power Apps er, at de benytter den datamodel og database som i forvejen er etableret, hvis I har en eksisterende Dynamics 365 løsning. På den måde bliver jeres Power App ikke et knopskud på systemlandskabet, men en værdiskabende videreudvikling, som kan bidrage med berigelse af data.

 

Power Apps giver også mulighed for at integrere med flere af jeres egne datakilder og køre Power App’en fra smartphones, tablets mv. 

 

F.eks. kan en Power App give kranførere adgang til tekniske tegninger over et skib, som skal lodses, så kranføreren får bedre overblik over opgaven og ikke risikerer at volde skade på kostbart materiel. Et andet eksempel kunne være en Power App til test, hvor testpersonale uploder billeder og dokumentation, som med det samme bliver synligt og tilgængeligt for både kunder og interne medarbejdere gennem en portal. 

 

Integration af data mellem eks. Dynamics 365 og økonomisystemer er også et godt eksempel på, hvor Power Apps kan skabe værdi. At sikre integrationen er typisk en noget større opgave, som Power Apps kan forenkle og få jer hurtigere i mål.  

 

Fleksibiliteten med Power Apps er enorm. Derfor er eksemplerne også mange og alsidige. Det vigtigste er derfor at huske, at Microsoft Power Apps er et strategisk løft, der giver helt nye muligheder.

 

 

Er I klar til at løfte forretningen med Power apps?

 

Kontakt os her eller ring direkte til Sine Almstrup, Business Development Manager på tel. 20306512, hvis du har brug for sparring omkring, hvordan I kommer videre med Power Apps.

 

;