SharePoint

SharePoint

Kort og godt: Hvad er SharePoint?

 

SharePoint er Microsofts dokumentstyringsplatform, der er integreret med alle de Office-værktøjer du kender i forvejen.

 

SharePoint kan sammensættes efter din virksomheds behov, så du opnår maksimalt udbytte. Dette giver medarbejderne de bedste forudsætninger for at starte projekter og administrere dem løbende samtidig med, at de bevarer overblikket. Med andre ord bliver det nemmere at samarbejde – også på tværs af projekter.

 

Du kan f.eks. oprette teams-sider, så du kun behøver at invitere de medarbejdere, der har relevans for projektet... du kan selvfølgelig tilføje eller fjerne dem undervejs, hvis det bliver nødvendigt.

 

Samtidig kan du administrere virksomhedens fælles behov, som du kender det fra det klassiske intranet. På den måde er der stadig styr på personalehåndbogen og tilmelding til sommerfesten samt alle øvrige dokumenter. Det er også nemt at informere hele virksomheden på én gang, så I kan minimere de reminder-mails, der fylder i indbakken.

 

Microsoft SharePoint: Virksomhedens platform til samarbejde og vidensdeling

 

Nutidens organisationer er dynamiske og det moderne intranet skal afspejle den dynamik og fleksibilitet, der efterspørges i dag. SharePoint er grundstammen i det moderne intranet, som en samarbejdsplatform, der fokuserer på at gøre samarbejde og vidensdeling så enkelt og brugervenligt som muligt.

 

PowerPoint-præsentationen, mødenotaterne og vigtige e-mails bliver samlet og delt ét sted til gavn for alle de medarbejdere, der har adgang til dem.

 

SharePoint er integreret med alle de gængse styresystemer (Microsoft Windows, Apple iOS, Mac OSX og Android) så nutidens største religiøse smartphone-spørgsmål er taget ud af ligningen – alle kan være med. Det giver de medarbejdere, der sjældent kan blive siddende ved skrivebordet mulighederne for stadig at kunne deltage på lige fod med dem, der har deres faste arbejdsplads på kontoret.

 

SharePoint er også integreret med Microsoft Yammer, der er jeres eget lille sociale medie - kun for jer. Det gør det meget nemmere at få svar på spørgsmål i en presset hverdag. I stedet for at bruge en masse tid på at opstøve den helt rigtige medarbejder, lader du svaret komme til dig. Det gør samarbejde på tværs af virksomheden nemmere og sjovere.

 

Læs mere om det moderne intranet bygget på SharePoint her. 

 

Sådan adskiller SharePoint sig fra andre løsninger

 

Microsoft SharePoint er meget intuitivt at gå til, da det er baseret på den Microsoft brugerflade du allerede kender. Office-pakken er integreret, så det er nemt at dele idéer internt i organisationen... Og arbejder man på et projekt med eksterne samarbejdspartnere, kan de nemt tilføjes. Du styrer, hvem der har rettigheder til hvad.

 

Det giver ganske enkelt nogle fordele, at størstedelen af medarbejderne er bekendt med brugerfladen i forvejen.

 

Kom godt i gang med SharePoint

 

Alle virksomheder er forskellige, og hos Delegate har vi udarbejdet succesfulde SharePoint-løsninger til mange forskellige typer af virksomheder. I samarbejde med jer finder vi ud af, hvilke klodser, der skal bruges til at bygge jeres SharePoint løsning.

 

Det kræver altid en indsats at vænne sig til nye systemer. Fordelen ved SharePoint er, at dine medarbejdere allerede har erfaring med Microsofts platform, hvilket letter ibrugtagning af en ny SharePoint løsning.

 

Hvad KOSTER SharePoint?

 

SharePoint kommer ikke med et fast prisskilt siddende i forruden. Prisen afhænger af, hvad løsningen skal kunne, og hvor mange brugere, der skal have adgang. Er du i tvivl om, hvor stor eller lille en investering, der er tale om, så kontakt os. Vi står klar til en uforpligtende samtale, så vi sammen kan få afdækket jeres behov, og på baggrund af dette kan vi udarbejde et tilbud.

 

VIL DU HØRE MERE OM MULIGHEDERNE MED MICROSOFT SHAREPOINT?

 

Kontakt os via formularen nedenfor eller ring til Morten Fritsch, Head of Business Development, på 53 53 69 59