WorkPoint 365

WorkPoint 365

Kort og Godt: Hvad er WorkPoint 365?

 

WorkPoint 365 er et modulopbygget standardsystem i skyen, som sætter vidensdeling i system i forhold til projektstyring, sagsstyring og kontaktstyring. WorkPoint 365 strukturerer data via SharePoint Online og bygger bro til Microsoft Office 365 med Outlook, Word, Excel og PowerPoint.

 

WorkPoint 365 leveres som standardkonfiguration, der fra start dækker en stor del af forretningens behov. En WorkPoint løsning kan herefter krydres, så den passer fuldstændig til jeres specifikationer!

 

Hvad kan WorkPoint 365

 

WorkPoint 365 strukturerer alle data hierarkisk og knytter kontakter, virksomheder, sager og projekter sammen med underliggende dokumenter, e-mails, noter og opgaver.

Sammen med automatisk klassificering og nedarvning af data sikrer strukturen overblik og styring.

 

Med en WorkPoint løsning er der mange muligheder for hurtigt og sikkert at få struktur på jeres data. WorkPoint 365 kan blandt andet håndtere:

 

  • Projektstyring: Få et unikt overblik over dokumenter, e-mails og kontakter, samt skarp styring af alle faser af organisationens projekter

  • Kontaktstyring: Få overblik over alle virksomhedens kontakter og aftaler, al korrespondance, e-mails, dokumenter og information flows.

  • Sagsstyring: Få ensartet overblik og effektiv styring af alle sager og sagsforløb samt intuitiv mail- og dokumenthåndtering.

  • HR-styring: Få medarbejderfokus med klare processer, automatisering og styr på data. Bliv klogere på fordelene i HR-management med WorkPoint her.

  • Kvalitetssikring: Få gennemgående kvalitetssikring så kan I fokusere på at effektivisere opgaver og sikre at fastdefinerede procedurer, standarder og processer lever op til jeres forventede niveau.

WorkPoint Express

 

WorkPoint Express er løsningen til dig, der virkelig vil gøre hverdagen lettere. WorkPoint Express er et enkelt plugin, der giver jer mulighed for at håndtere 80% af alle SharePoint opgaver direkte gennem Outlook, Word, Excel og PowerPoint. Det gælder blandt andet arkivering og redigering af dokumenter.

 

WorkPoint Express giver ganske enkelt mulighed for at bruge Microsoft Outlook som det primære daglige værktøj til håndtering af e-mails, dokumenter, aftaler, kontakter og dialog.

 

Med WorkPoint Express kan du:

 

 

  • Oprette, flytte, arkivere og vedligeholde dokumenter i SharePoint fra Outlook

  • Bruge drag-n-drop til hurtig journalisering af e-mails og dokumenter

  • Få intelligente forslag til hurtig og nem journalisering

  • Automatisere arkivering direkte fra Outlook

Med et WorkPoint Express plugin er I sikre på, at e-mails og vedhæftede filer ikke arkiveres i den enkelte medarbejderes indbakke, men er synlige for alle relevante medarbejdere i organisationen. WorkPoint Express sikrer desuden, at alle vigtige og forretningskritiske informationer styres og journaliseres hver gang – også selvom medarbejderen er på forretningsrejser, syg eller afholder ferie.

 

Forretnigsfordele med WorkPoint 365

 

WorkPoint sætter kort og godt vidensdeling i system. Det er din komplette løsning til enkel håndtering af dokumenter og sager i SharePoint og Office 365. Forretningsfordelene er til at mærke i form af frigivet tid, øget sikkerhed og bedre overblik.

 

WorkPoint 365 er desuden udviklet specielt til Microsoft Office 365 og SharePoint. Der er taget højde for alle funktionerne i Microsofts systemer, og WorkPoint 365 er et anerkendt partner produkt, der har gjort hverdagen lettere for en lang række virksomheder, der har bygget deres forretningskritiske løsninger på Microsofts platforme.

 

Hvis du vil vide mere om, hvordan andre kunder har løftet deres forretning med WorkPoint 365, kan du blandt andet læse historien om Danske Fragtmænd og deres løsning til HR-styring her.

 

FÅ EN workpoint demo i dag!

 

Er I klar til at sætte vidensdeling i system med en WorkPoint løsning, der kan strømline processer og sikre korrekt håndtering af dokumenter? Vi har oplevet værdien af en WorkPoint løsning hos mange kunder, og kan bidrage med indsigt og sparring, når I er klar til optimere jeres forretning.

 

Kontakt os nedenfor, så kommer vi gerne ud og viser jer mulighederne i workpoint, og tager en snak om mulighederne for at optimere jeres forretning.