”Det giver mening, når vi skaber værdi for kunden”
For 37-årige Andreas Buus Iversen er det en tillidserklæring, når en kunde tilvælger Delegate, og den tillid skal varetages med respekt. For Andreas er det derfor afgørende, at kunden sidder tilbage med en god oplevelse og den helt rigtige løsning.
Portræt af Andreas Buus Iversen, Team lead Business Applications, Delegate

”Det giver mening, når vi skaber værdi for kunden”

Andreas Buus Iversen er Solution Provider og team lead i Business Applications teamet i Delegate.

Andreas Buus Iversen har været en del af Delegate i knap otte år, og han var blandt de fire første kolleger, der sad på Delegates Aarhus-kontor, da det åbnede tilbage i 2015. Andreas har derfor set Aarhus-afdelingen udvikle sig fra at have håndfuld kolleger til i dag huse næsten 90 kolleger. Og gennem alle årene har den gode kundeoplevelse været centrum for Andreas’ arbejdsliv. 

Den gode kundeoplevelse er nemlig afgørende, når Andreas går på arbejde; kunden skal stå tilbage med en vellykket oplevelse, når de har valgt Delegate til at løse en udfordring: 

”Kunden har meget på spil og viser os en stor tillid, og så skal vi også vise dem, at vi er de rigtige til at løse opgaven. Når vi lykkes med en opgave og skaber værdi for kunden, så oplever jeg, det giver mening at gå på arbejde.” 

Efter otte år i Delegate er Andreas en af dem, som har været der længst, og han har derfor været med inde over mange ansættelser og har ligeledes fulgt nye kolleger udvikle sig: 

”Jeg har været med fra starten i Aarhus og har derfor også været involveret i mange ansættelser. Så at se de mennesker, man ansætter komme godt ud af det med hinanden, udvikle sig og hjælpe hinanden. Det gør mig glad.” 

Prikken over i’et er, når en opgave afsluttes, og hans team får ros: 

”Det gør mig stolt at se kolleger som lykkes, når mine fok bliver rost af kunden, og når vi lykkes som et samlet Delegate. Når jeg oplever, et projekt kommer i mål, med de udfordringer der kan være på vejen, og jeg oplever, mine folk gør det godt – så synes jeg, det er fedt.” 

Og for Andreas går det hele op i en højere enhed, når et projekt er afsluttet, og kunden er tilfreds: 

”Vi redder ikke verden, men vi hjælper kunden.” 

Nysgerrig på en karriere i Delegate?

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.