”Det er fedt, jeg nu er den, der kan give min viden videre”
25-årige Christoffer Broberg startede sin karriere i Delegate som Student Worker. Tre år senere er han i dag Consultant og en af dem i Azure-teamet, som folk kommer til, hvis de har brug for hjælp.
Portræt af Christoffer Broberg, Consultant i Azure-teamet, Delegate

”Det er fedt, jeg nu er den, der kan give min viden videre”

Christoffer Broberg er uddannet Software Ingeniør og arbejder i Delegate som Consultant i Azure-teamet.

Inden Christoffer Broberg begyndte i Delegate, havde han en idé om, han ville arbejde med frontend og udvikle hjemmesider og apps: 

”Men efterfølgende har jeg fundet ud af, det er meget sjovere at lave logikken bag.”  

I dag har Christoffer været en del af Delegate i tre år, og på den tid er han gået fra at være Student Worker, og ham som spørger om hjælp, til at være Consultant og ham som andre i teamet kommer til, hvis de har brug for hjælp. Og netop dét at kunne give sin viden videre, hjælpe sine kolleger og få hjælp af dem, er noget af det, som giver mening for Christoffer: 

”Jeg kan rigtig godt lide at være på kontoret og være sammen med mine kolleger. Her er en teamspirit og her hjælper man hinanden, og jeg kan også godt lide at være ham, som folk går til, hvis de skal have svar på noget.”  

Ét af de projekter, hvor Christoffer har sat sin viden i spil, og som han har oplevet som særligt spændende, har været opgaven for Maersk Container Industry. Projektet skulle løse et meget håndgribeligt problem – brune bananer i supermarkederne. Delegates løsning har gjort, at MCI’s kunder nu kan overvåge deres kølecontainere og følge indholdet tæt:  

”Med MCI kan du ligesom mærke, at det du har lavet, har værdi for kunden, og det giver et ret godt billede på, hvorfor der netop nogle gange ligger overmodne bananer i supermarkedet. Det synes jeg var et spændende og meningsfuldt projekt at arbejde med.” 

Til efteråret skal Christoffer og en kollega dele ud af deres ekspertviden om Azure. Her skal de nemlig over tre dage undervise en gruppe studerende i Azure, og hvad man kan bruge det til: 

”Det bliver sjovt at møde de studerende, og det er fedt, jeg nu er den, der kan give min viden videre. Jeg ved, at det i hvert fald ville have gjort min egen studietid nemmere, hvis jeg havde vidst noget om Azure.” 

Nysgerrig på en karriere i Delegate?

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.