”Udfordrende opgaver tænder mig”
For Simon Vilandt Agerbæk er det afgørende, at han bliver udfordret i sit arbejde, og opgaverne må gerne være svære. Sådan holder han sig nemlig motiveret og bevarer meningen i sit arbejdsliv.
Portræt af Simon Vilandt Agerbæk, Projektleder, Delegate

”Udfordrende opgaver tænder mig”

Simon Vilandt Agerbæk har arbejdet 4,5 år som projektleder i Delegate. 

Med en uddannelsesbaggrund indenfor økonomi og psykologi, er det lidt en tilfældighed, at 39-årige Simon Vilandt Agerbæk i dag arbejder som projektleder IT-branchen. Og så alligevel ikke: 

”Jeg har altid syntes, at IT var meget fedt, og for mig er der også en udfordring i det, at man skal levere et ikke-håndgribeligt produkt. Var det et hus eller en bil, man skulle bygge, så var det mere håndgribelig, og man kunne tale om det på en anden måde. Med IT kræver det lidt mere.” 

Efter sin uddannelse har Simon nørdet projektledelse og ledelsesteori, og IT-branchen rummer mange processer, der ligger i naturlig forlængelse af det: 

”I Delegate har vi vores egne processer, men vi skal også ud og understøtte kundens processer. Jeg kan godt lide at tænke i optimering og overveje, hvordan det er, vi gør ting. At forsøge at visualisere og tænke processer igennem fra ende til anden og være med til at understøtte dem.”   

Inden Simon startede som projektleder i Delegate, havde han siddet i to lignende stillinger, som også lå indenfor IT-området. For at fastholde meningen og motivationen i sit arbejdsliv, er det derfor afgørende for Simon, at han hver dag bliver udfordret i sit arbejde: 

” Jeg kommer i høj grad til at kede mig, hvis jeg ikke bliver udfordret. Udfordrende opgaver tænder mig, og jeg vil bruge mit hoved. Det skal gerne være svært, og hvor jeg lærer noget nyt.”  

Og kommer udfordringerne ikke af sig selv, skal Simon nok selv finde dem: 

”Kommer jeg ind til det samme repetitive arbejde hver dag, begynder jeg naturligt at lede efter udfordringer. Så vil jeg kigge efter, hvor man kan optimere, hvordan man gøre noget bedre eller hurtigere eller hjælpe andre med at gøre noget smartere for dem. Og det er meget i min natur, tror jeg. Jeg kan ikke lide at sidde stille og lave det samme. Så skal jeg lære noget nyt, eller jeg skal ændre på de ting, vi gør, for at finde meningen for mig i mit arbejde.” 

En anden måde at blive udfordret på er gennem sine kolleger. Og her er Delegate især gode til at anerkende medarbejdernes forskellige kompetencer og forskellighed generelt, mener Simon: 

”Noget af det vi gør, når der kommer nye kolleger – om det er studerende eller folk med mange års erfaring – det er at anerkende, at folk kommer med noget, vi kan bruge i Delegate, lige meget hvilket niveau de er på. Det synes jeg er super fedt, og jeg elsker, når nogen udfordrer mig på noget af det, jeg har lavet, for det kan jeg lære af.” 

Nysgerrig på en karriere i Delegate?

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.