En app behøver ikke koste kassen
Vi hjælper dig nemt med apps til virksomheden på Microsofts Power Platform.
Power Apps

Optimer jeres arbejdsprocesser med skræddersyede apps

Med Power Apps kan I procesoptimere så omstændige arbejdsgange forenkles og digitaliseres i applikationer med attraktive brugergrænseflader, som kan målrettes til særlige brugergrupper.

Vi hjælper jer med at binde system-øer sammen i brugervenlige Power Apps, som tilbyder målrettede funktionaliteter og udstiller data  i overskuelige dashboards

Med etableringen af  governance – baseret på jeres politikker – skaber vi muligheden for strategisk værdiskabelse i sikre rammer.

Tre eksempler på apps der optimerer din forretning

Vi har samlet tre eksempler på, hvor du kan bruge Power Apps til nemt at komme i gang med at bygge apps, der kan optimere processer i din virksomhed.

App til onboarding af nye medarbejdere

Power Apps kan anvendes til at bygge apps der stømliner onboarding af nye medarbejdere. En onboarding-app giver nye medarbejdere nem adgang til eksempelvis politikker, skabeloner og guides, men den gør det også nemt for HR-afdelingen, da de kan nøjes med at indtaste data om den nye medarbejder ét sted.

App til inspektioner hos kunden

Brug Power Apps til at løfte arbejdsgange hvor medarbejderne anvender tablets eller smartphones til fx at opsamle GPS-data eller billeddokumentation i forbindelse med inspektioner eller reparationer.

App til helpdesk

Giv den klassiske helpdesk et løft med Power Apps. Her kan brugeren fx sende fejl og issues ind som en “ticket” eller appen kan anvendes som opsamlingssted for ordrer.

Vil du lære mere om Power App sammen med Delegate? Så kan du få adgang til forskellige videoer fra tidligere webinarer, hvor vi bl.a. gennemgår cases og fortæller hvilke muligheder der er for dig og din virksomhed.

Byg videre på den datamodel og database I allerede anvender

Centralt for Microsoft Power Apps er, at de benytter den datamodel og database som i forvejen er etableret, hvis I har en eksisterende Dynamics 365 løsning. På den måde bliver jeres Power App ikke et knopskud på systemlandskabet, men en værdiskabende videreudvikling, som kan bidrage med berigelse af data.

Power Apps giver også mulighed for at integrere med flere af jeres egne datakilder og køre Power App’en fra smartphones, tablets mv.

Integration af data mellem eks. Dynamics 365 og økonomisystemer er også et godt eksempel på, hvor Power Apps kan skabe værdi. At sikre integrationen er typisk en noget større opgave, som Power Apps kan forenkle og få jer hurtigere i mål.

Power Platformen er en veludrustet digitaliseringsplatform og mulighederne med Power Apps er mange og alsidige.

sine-delegate

 

“Hvis I overvejer Power Apps og gerne vil modernisere jeres IT-understøttelse, kontakt mig på 20 30 65 12, så finder vi sammen vejen til hvordan I kommer i mål med Power apps.”
– Sine Almstrup, Business Development Manager hos Delegate

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.