Power Platform

Sæt power til dine forretningsidéer med Power Platformen

I dag handler det mere end nogensinde før om at tilpasse sig i en fart – på Power Platformen kommer du hurtigt fra idé til løsning.

En platform hvor du kan realisere idéer i en fart

Microsoft Power Platform er en intuitiv platform af lavkodeværktøjer, der kan bruges til at opbygge og implementere tilpassede forretningsapplikationer, som opfylder dine forretnings specifikke behov.

Med Microsoft Power Platform kan du og dine medarbejdere skabe effektive og fleksible løsninger – nemt og enkelt. Brugervenligheden på platformen skaber en innovationskultur, der hjælper dig med at realisere uudnyttet værdi, som du ikke tidligere har haft adgang til.

Platformen består af Power BI, Power Apps, Power Automate og Power Virtual Agents. Alle værktøjer, der for alvor giver mulighed for at skabe løsninger, og som sætter fart på din forretning.

“Det er vigtigt, at du hurtigt og nemt kan samarbejde, mens du udfordrer din virksomheds effektivitet. Dette er muligt med Microsofts Power Platform, som hurtigt og nemt kan analysere data, opbygge løsninger, automatisere processer og oprette virtuelle agenter.”
 
– Lilian Stenholt Thomsen, Principal Consultant hos Delegate

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 64 68 44, eller bliv kontaktet af os.” Sten Grønning, Business Development Manager
Power Platformen består af følgende fire komponenter:

Power BI:
Et værktøj til at skabe interaktive dashboards og rapporter, der kan hjælpe med at visualisere data og spotte tendenser og mønstre.

Power Apps:
Et værktøj til at opbygge og implementere forretningsapplikationer uden at skulle have teknisk viden.

Power Automate:
Et værktøj til at automatisere processer og arbejdsgange ved hjælp af foruddefinerede regler og tænd/sluk-funktioner.

Power Virtual Agents:
Et værktøj til at opbygge chatbots, der kan hjælpe med at besvare spørgsmål og håndtere anmodninger fra kunder og medarbejdere.

Beslutninger bliver velovervejede, når du anvender Power BI

Med Power BI kan du træffe velovervejede og sikre forretningsbeslutninger ved at give alle adgang til datastyret indsigt.

Du kan for eksempel reducere de tilføjede omkostninger, kompleksiteten og de sikkerhedsrisici, der er forbundet med flere løsninger, ved hjælp af en analyseplatform, der kan skaleres fra enkeltpersoner til hele organisationer.

Med Power BI kan du også finde og dele betydningsfuld viden med hundredvis af datavisualiseringer, indbyggede AI-egenskaber, tæt Excel-integration og forudbyggede og brugerdefinerede data-connectorer.

Power BI anvender førende klassificering i forbindelse med følsomme data og har egenskaber, der forebygger af datatab, så du kan sørge for, at dine data er sikre og overholder angivne standarder – selv når de eksporteres.

Byg brugerdefinerede apps med Power Apps

Med Power Apps gør du ideer til organisatoriske løsninger ved at give alle mulighed for at opbygge brugerdefinerede apps, der løser forretningsmæssige udfordringer.

Kom hurtigt i gang
Hos Delegate tilbyder vi ”app in a day”, hvor det er muligt at bygge en app på en dag.

Hvis dine behov for en app er lidt større, end hvad vi kan udvikle på en dag, tilbyder vi konceptet ”app in a week”.

Er dine behov endnu mere unikke, er det hos os muligt at få udviklet præcis den app, du har brug for, og som imødekommer din virksomheds specifikke behov.

Øg produktiviteten i din virksomhed med Power Automate

Øg din virksomheds produktivitet og få mere fra hånden ved at give alle mulighed for at automatisere organisationsprocesser.

Sammen med os er det muligt at opbygge tidsbesparende arbejdsprocesser i alt fra individuelle opgaver til systemer i stor skala med problemfri integration. Du og din virksomhed kan automatise hurtigt, nemt og mere sikkert.

Vi kan også hjælpe med at automatise tidskrævende, manuelle opgaver med indbyggede AI-funktioner, så du får mere tid til at fokusere på din virksomheds kernekompetencer.

Power Virtuel Agents, også kendt som chatbots

Power Virtual Agents er virtuelle agenter – nok bedre kendt som chatbots. En chatbot er lige dele AI og brugerflade og kan derfor bygges til at håndtere både interne og eksterne processer.

Kundeservice er ofte et godt sted at starte med en chatbot, men faktisk kan de tænkes ind langt tidligere i kunderejsen og være med til at styrke salg og marketing i din virksomhed.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish