Power Platform

Basic Governance

Delegates framework for governance vokser i takt med din organisation og din erfaring med Power Platform. Det er baseret på Microsofts best practices og modenhedsmodel, hvilket gør det fremtidssikret og langtidsholdbart.

Kontrol og indblik i dit Power Platform-økosystem

I Delegate tilbyder vi Basic Governance, hvor du opnår at få kontrol over og forstå, hvordan du styrer ejerskab, miljøer, dataadgang og automatisering m.m i Power Platformen. Det inkluderer også, at du får indblik i dit Power Platform-økosystem via Center of Excellence og i tæt samarbejde med Delegate udvikler en vejledende plan for at skabe løsninger og automatisering, der understøtter din forretnings vækst.

Hvilket problem løser vi?

En solid governance-struktur muliggør fuld udnyttelse af Power Platform som bindeleddet i Microsoft-landskabet. Det giver dine medarbejdere mulighed for at afprøve ideer i velkendte Microsoft-miljøer, hvilket maksimerer ROI og hurtigere markedsintroduktion. Samtidig etableres retningslinjer for at fremme kreativitet og sikre kontrol over løsninger og dataforbindelser. Vi hjælper jer med at forstå og administrere forskellige maker-personer, fra citizenudviklere til power-udviklere. Det kræver forskellige tilgange og governance-strukturer, som vi sammen identificerer og implementerer.

Værdi

Med Basic Governance får din organisation mulighed for at fremme kreativitet i et kontrolleret miljø, hvor medarbejdere kan udforske innovative ideer inden for velkendte Microsoft-rammer, og vi gør jer i stand til at forstå og håndtere forskellige brugerprofiler ved at tilpasse governance-tilgangen. Dette framework er skalerbart og udvikler sig i takt med din organisations modenhed, og det er baseret på Microsofts best practices og modenhedsmodel for at sikre langvarig holdbarhed og fremtidssikring. På den måde opnår din virksomhed en balance mellem kreativitet og kontrol og kan understøtte innovation i Power Platform.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 64 68 44, eller bliv kontaktet af os.” Sten Grønning, Business Development Manager
Andet fra Power Platform
Solution Development

Løsninger, der er designet til at opfylde dine specifikke forretningsbehov og erstatte one-size fit all-applikationer.

Power Platform Enablement

I Delegate er vi eksperter i at uddanne medarbejderne i din organisation i, hvad Power Platform er, og hvordan den kan frigøre forretningsværdi for jer.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish