Power Apps

Skræddersyede Power Apps der ikke behøver koste kassen

Vi hjælper dig nemt med apps til virksomheden på Microsofts Power Platform.

Optimer jeres arbejdsprocesser med skræddersyede apps

Med Power Apps kan I procesoptimere så omstændige arbejdsgange forenkles og digitaliseres i applikationer med attraktive brugergrænseflader som kan målrettes til særlige brugergrupper.
 

Vi hjælper dig med at binde system-øer sammen i brugervenlige Power Apps, som udstiller og gør data tilgængeligt samtidig med at du tilbydes målrettet funktionalitet.

Med etableringen af din virksomheds governance – baseret på jeres politikker – skaber vi rammerne for en strategisk værdiskabelse i sikre rammer.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 51 95 54, eller bliv kontaktet af os.”

Jacob Stenderup, Director

Tre eksempler på apps der optimerer din forretning

Vi har samlet tre eksempler på, hvor du kan bruge Power Apps til nemt at komme i gang med at bygge apps, der kan optimere processer i din virksomhed.

App til onboarding af nye medarbejdere

Power Apps kan anvendes til at bygge apps der stømliner onboarding af nye medarbejdere. En onboarding-app giver nye medarbejdere nem adgang til eksempelvis politikker, skabeloner og guides, men den gør det også nemt for HR-afdelingen, da de kan nøjes med at indtaste data om den nye medarbejder ét sted.

App til inspektioner hos kunden

Brug Power Apps til at løfte arbejdsgange hvor medarbejderne anvender tablets eller smartphones til fx at opsamle GPS-data eller billeddokumentation i forbindelse med inspektioner eller reparationer.

App til helpdesk

Giv den klassiske helpdesk et løft med Power Apps. Her kan brugeren fx sende fejl og issues ind som en “ticket” eller appen kan anvendes som opsamlingssted for ordrer.

Byg videre på den datamodel og database I allerede anvender

Centralt for Microsoft Power Apps er, at de benytter den datamodel og database som i forvejen er etableret, hvis I har en eksisterende Dynamics 365 løsning. På den måde bliver jeres Power App ikke et knopskud på systemlandskabet, men en værdiskabende videreudvikling, som kan bidrage med berigelse af data.

Power Apps giver også mulighed for at integrere med flere af jeres egne datakilder og køre Power App’en fra smartphones, tablets mv.

Power App kan fx give kranførere adgang til tekniske tegninger over et skib, som skal lodses, så kranføreren får bedre overblik over opgaven og ikke risikerer at volde skade på kostbart materiel. Et andet eksempel kunne være en Power App til test, hvor testpersonale uploder billeder og dokumentation, som med det samme bliver synligt og tilgængeligt for både kunder og interne medarbejdere gennem en portal.

Integration af data mellem eks. Dynamics 365 og økonomisystemer er også et godt eksempel på, hvor Power Apps kan skabe værdi. At sikre integrationen er typisk en noget større opgave, som Power Apps kan forenkle og få jer hurtigere i mål.

Fleksibiliteten med Power Apps er enorm. Derfor er eksemplerne også mange og alsidige. Det vigtigste er derfor at huske, at Microsoft Power Apps er et strategisk løft, der giver helt nye muligheder.

Seneste cases

Start dit næste projekt med os
da_DKDanish