Power Platform

Power Platform Enablement

Vi hjælper dig med at aktivere den digitale tankegang i din organisation, identificere muligheder og skabe ny forretningsværdi.

Vi uddanner dig i Power Platformen

I Delegate er vi eksperter i at uddanne dig og dine medarbejdere i, hvad Power Platformen er, og hvordan den kan frigøre forretningsværdi for jer. Vi gør dine teams i stand til at forstå mulighederne i platformen og identificere muligheder for f.eks. at øge produktiviteten og digitalisere processer. Sammen indsamler vi ideer, konverterer dem til use cases og verificerer, at de skaber forretningsværdi i din virksomhed.

Hvilket problem løser vi?

Den digitale udvikling går hurtigt, og det kan være en stor udfordring at holde trit med de teknologiske fremskridt, der kan ændre driften i din organisation. Ved at kultivere en digital tankegang guider Delegate jeres rejse fra starten og hjælper jer med at forstå bredden af Power Platform og dens økosystem. Vi giver afgørende indsigt i platformens teknologiske potentiale og forklarer, hvordan den kan revolutionere ikke bare din organisationsstruktur, men også din tilgang til at skabe løsninger. At identificere muligheder er altafgørende, og derfor går vi fra indsigt til handling ved at tilbyde en struktureret ramme til at identificere use cases, der styrker produktiviteten, digitaliserer processer og automatiserer dagligdags opgaver. Denne strategiske tilgang sikrer, at enhver god idé bakkes op af et solidt investeringsafkast (ROI) eller et strategisk ankerpunkt, der er i tæt overensstemmelse med den potentielle forretningsværdi

Værdi

Få frigjort hidtil uset forretningsværdi ved at forenkle overgangen fra use cases til håndgribelige løsninger. Med Delegates hjælp kan din virksomhed hurtigt udvikle og implementere jeres første løsning og automatisering, som med garanti vil forbedre produktiviteten i din organisation. Desuden får du adgang til eksklusive læringsarrangementer, der fremmer idéudvikling, vidensudveksling og best practices, som alle er en integreret del af din fortsatte rejse med Power Platform. Delegates strukturerede tilgang hjælper ikke kun med at identificere formålet med hvert initiativ, men trækker også en klar linje til den potentielle forretningsværdi og sikrer, at hvert skridt, der tages, er et skridt mod innovation og vækst.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 64 68 44, eller bliv kontaktet af os.” Sten Grønning, Business Development Manager
Andet fra Power Platform
Solution Development

Løsninger, der er designet til at opfylde dine specifikke forretningsbehov og erstatte one-size fit all-applikationer.

Basic Governance

Delegates framework for governance er baseret på Microsofts best practices og modenhedsmodel, hvilket gør det fremtidssikret og langtidsholdbart.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish