Power Platform

Solution Development

Løsninger, der er designet til at opfylde dine specifikke forretningsbehov og erstatte one-size fit all-applikationer.

Skab reel værdi for din organisation

I Delegate leverer vi håndgribelige resultater for vores kunder på Power Platform. Det handler ikke kun om at implementere løsninger, men også om at sikre, at de skaber reel værdi for din organisation. Hvert projekt understøttes af en klar forståelse af de fordele, du ønsker at opnå, hvilket sikrer resultater, der er bundet sammen med dine strategiske mål eller OKR’er.

Vi mener, at teknologi skal tilpasse sig mennesker, ikke omvendt. Ved at sætte brugerne i centrum for vores design- og udviklingsproces sikrer vi løsninger, der er intuitive, effektive og en fornøjelse at bruge.

I stedet for en one-size-fits-all-mentalitet drejer vores metode sig om at forstå specifikke use cases i din virksomhed. Dette detaljerede fokus sikrer skræddersyede løsninger, der adresserer udfordringer i den virkelige verden, strømliner processer og øger produktiviteten.

Hvilket problem løser vi?

Mange organisationer står over for udfordringer med at tilpasse sig den hastige udvikling inden for teknologi og forretningsbehov samt overvinde hindringer fra ældre systemer. Vores Power Platform-løsninger giver mulighed for at bygge bro mellem disse udfordringer ved at tilbyde skræddersyede løsninger, der kan integreres problemfrit med eksisterende systemer og erstatte brugerdefinerede udviklingsprojekter. Dette giver din organisation mulighed for at udnytte moderne teknologi og opnå øget funktionalitet uden at forstyrre jeres eksisterende forretningssystemer.

Værdi

Delegates løsninger på Power Platform bygger på Microsofts omfattende økosystem og følger bedste praksis, hvilket sikrer høj kvalitet, god ydeevne og skalerbarhed. Det resulterer i løsninger baseret på cutting-edge teknologi, der både er fremtidssikrede og holdbare. Vores fokus på brugervenlighed og tilpasningsgrad sikrer, at vores løsninger ikke kun opfylder dit forretningsbehov, men også øger brugeradoptionen. I tæt samarbejde med dig, begynder vi udviklingsprocessen med slutbrugeren i tankerne og prioriterer applikationsadoption for at sikre, at løsningen opfylder formålet og altid leverer forretningsværdi.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 64 68 44, eller bliv kontaktet af os.” Sten Grønning, Business Development Manager
Andet fra Power Platform
Basic Governance

Delegates framework for governance er baseret på Microsofts best practices og modenhedsmodel, hvilket gør det fremtidssikret og langtidsholdbart.

Power Platform Enablement

I Delegate er vi eksperter i at uddanne medarbejderne i din organisation i, hvad Power Platform er, og hvordan den kan frigøre forretningsværdi for jer.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish