Sæt power til dine forretningsidéer med Power Platformen

I dag handler det mere end nogensinde før om at tilpasse sig i en fart – på Power Platformen kommer du hurtigt fra idé til løsning.
Power Platform

En platform hvor du kan realisere idéer i en fart

Det er vigtigt, at du hurtigt og nemt kan samarbejde, mens du udfordrer din virksomheds effektivitet. Dette er muligt med Microsofts Power Platform, som hurtigt og nemt kan analysere data, opbygge løsninger, automatisere processer og oprette virtuelle agenter – også kaldet chatbotter.

Microsofts Power Platform består af Power BI, Power Apps, Power Automate og Power Virtual Agents. Alle værktøjer, der for alvor giver mulighed for at skabe løsninger,  og som sætter fart på din forretning. Brugervenligheden på platformen skaber en innovationskultur, der hjælper dig med at realisere uudnyttet værdi, som du ikke tidligere har haft adgang til.

Styr din Power Platform med et 5-dages Proof of Concept

Vi sætter den grundlæggende Power Platform Governance pakke (Center of Excellence) op, og tager dig gennem do’s and don’ts i governance processen.

Beslutninger bliver velovervejede, når du anvender Power BI

Med Power BI kan du træffe velovervejede og sikre forretningsbeslutninger ved at give alle adgang til datastyret indsigt.

Du kan fx reducere de tilføjede omkostninger, kompleksiteten og de sikkerhedsrisici, der er forbundet med flere løsninger, ved hjælp af en analyseplatform, der kan skaleres fra enkeltpersoner til hele organisationer.

Med Power BI kan du også finde og dele betydningsfuld viden med hundredvis af datavisualiseringer, indbyggede AI-egenskaber, tæt Excel-integration og forudbyggede og brugerdefinerede data-connectorer.

Power BI anvender førende klassificering i forbindelse med følsomme data og har egenskaber, der forebygger af datatab, så du kan sørge for, at dine data er sikre og overholder angivne standarder – selv når de eksporteres.

Byg brugerdefinerede apps med Power Apps

Med Power Apps gør du ideer til organisatoriske løsninger ved at give alle mulighed for at opbygge brugerdefinerede apps, der løser forretningsmæssige udfordringer.

Kom hurtigt i gang
Hos Delegate tilbyder vi ”app in a day”, hvor det er muligt at bygge en app på en dag. Læs hvordan Aalborg Forsyning kom i mål med en app på bare én dag.

Hvis dine behov for en app er lidt større, end hvad vi kan udvikle på en dag, tilbyder vi konceptet” app in a week”.

Er dine behov endnu mere unikke, er det hos os muligt at få udviklet præcis den App, du har brug for, og som imødekommer din virksomheds specifikke behov.

Læs mere om, hvordan Power Apps kan gøre en forskel i din virksomhed.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder på Power Platformen? Book et uforpligtende møde med Morten Fritsch eller Sten Grønning, så ser vi på hvor I er på rejsen, og hvilke løsninger der kunne være relevante for jer.

Øg produktiviteten i din virksomhed med Power Automate

Øg virksomhedens produktivitet for at få mere fra hånden ved at give alle mulighed for at automatisere organisationsprocesser.

Sammen med os, er det muligt at opbygge tidsbesparende arbejdsprocesser i alt fra individuelle opgaver til systemer i stor skala med problemfri integration. Du og din virksomhed kan automatiser hurtigt, nemt og mere sikkert.

Vi kan også hjælpe med at automatiser tidskrævende manuelle opgaver med indbyggede AI-funktioner, så du får mere tid til at fokusere på din virksomheds kerne kompetencer.

Power Virtuel Agents er også kendt som chatbots

Power Virtual Agents er virtuelle agenter – nok bedre kendt som chatbotter. En chatbot er lige dele AI og brugerflade og kan derfor bygges til at håndtere både interne og eksterne processer.

Kundeservice er ofte et godt sted at starte med en chatbot, men faktisk kan de tænkes ind langt tidligere i kunderejsen og være med til at styrke salg og marketing i din virksomhed.

Læs mere om, hvordan du kan bruge chatbots i din virksomhed.