Digital forretningsudvikling

Opnå jeres vækstmål gennem digital forretningsudvikling

Når målet er vækst kræver det en konkret plan for, hvordan du skal udvikle din forretning digitalt.

Med åbent sind og en objektiv tilgang til vejen mod vækst

Det er den forhindring mange virksomheder møder som den første og måske største, når vi taler digital forretningsudvikling. Vores erfaring er, at det kan være vanskeligt at se objektivt på egen forretning. Vi har konsulenter, med stor og bred erfaring når det kommer til digital forretningsudvikling.

Du kan være fanget i en overbevisning om, at din virksomhed hører til i en bestemt sektor, branche eller region. Din virksomhed kan være begrænset grundet jeres nuværende IT-setup, jeres vaner og jeres nuværende forretningsmodel. Potentialet er der helt sikkert – det kan bare være svært selv at se det største potentiale, da det måske ikke er den lige vej. Potentialet i din virksomhed er helt sikkert til stede, udfordringen er at finde vejen til at opnå den mest optimale løsning for netop din virksomhed. Ofte er vejen ikke snorlige og kræver modet til at kigge i andre retninger.

Hos Delegate tilbyder vi rådgivning inden for forretningsudvikling og digitaliseringsstrategi. Vi kommer med et åbent sind, og ser helt objektivt på jeres forretningsmuligheder med en IT-vinkel og med en rygsæk fuld af erfaring indenfor digitalisering.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller bliv kontaktet af os.”

Morten Fritsch, Director

Digitalisering på den smarte måde

Vores tilgang til digital forretningsudvikling er baseret på den gode ide og udnyttelse af tidens teknologiske muligheder.

Når vi rådgiver om forretningsudvikling undersøger vi altid muligheder specifikt i din virksomhed. Vi tilbyder jer at udforske perspektiverne i forskellige scenarier, og første skridt er altid at tage afsæt i jeres nuværende strategier, så vi i fællesskab kan udarbejde en strategi for netop jeres unikke behov.

Vi tager afsæt i din virksomheds nuværende strategi og ser på alternative muligheder for digital forretningsudvikling på basis af den forretning i driver i dag. Vi skal sammen undersøge, hvilke redskaber der virker, hvordan den digitale strategi kan implementeres, og hvilke funktioner der skal løfte, hvilke aspekter af planen.

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i jeres viden og indgående kendskab til kunder, konkurrencen og markedsvilkår, med andre ord din virksomhed og jeres branche. Vi vil udfordre jer og bruge jeres indsigt, vores erfaring og konkret data til at komme med den bedste digitaliseringsplan til udvikling af jeres forretning på kort og langt sigt.

Forretningsudvikling er ofte hypotesedrevet. Data og IoT er med til at påvise det reelle potentiale, og giver et meget konkret billede af mulighederne.

Vi hjælper dig ikke blot i gang, vi hjælper dig i mål

Teknologi er drivkraften bag al digitalisering. Din virksomheds succes, fremtidige konkurrenceevne og effektivitet afhænger af jeres vilje og evne til at udvikle jer digitalt. Men du behøver ikke at stå alene med udfordringerne!

Et af kendetegnene for Delegate er, at vi favner bredt. Vi har et fagligt stærkt team af rådgivende IT-konsulenter, som er løsningsorienterede og kan hjælpe med de fleste teknologiske udfordringer, du vil støde på i forbindelse med et digitaliseringsprojekt. De er fundamentet for, at netop dit digitaliseringsprojekt bliver en succes.

Vi benytter ofte en dataindsamlingsstrategi, når vi arbejder med digitalisering. Strategien kan udvikles, når vi sammen har defineret de konkrete forretningsmål og forretningsstrategien er besluttet. Vi “konverterer” forretningsmål til en IT-strategi, som blandt andet indeholder en dataindsamling strategi, en cloud strategi, applikationsstrategi eller en kombination af disse – alt sammen for at sikre, at alle, herunder forretningen og IT, arbejder mod samme mål.

Vi kan kort fortalt bygge bro mellem innovation af din forretning og de mange teknologiske muligheder. På den måde hjælper vi med strategi og det digitale forretningsgrundlag fra første undersøgende spadestik til implementering. Det giver tryghed og resultater, der kan ses på bundlinjen.

Start dit næste projekt med os
da_DKDanish