D. 2. november i Aarhus

Robogate

Kom og vær med når Delegate inviterer på kodeaften d. 02/11 kl 17-22! Aftenen vil gå med at kode virtuelle robotter, som skal kæmpe mod hinanden. Tag dine studiekammerater, eller andre interesserede venner med, og kod aftenens bedste bot! Delegate giver selvfølgelig aftensmad!

Hvad vil det helt præcist sige at “Kode en robot?”

Robotten er som sagt virtuel, og det er altså ikke en fysisk Robot, som skal kodes. 

Jeres kode vil blive eksekveret i et game loop, hvor i for hver runde vil få den nuværende game state, og baseret på den skal bestemme, hvilke actions i vil outputte (Fx, Frem, Tilbage, Drej, Skyd…). I kæmper så imod de andre holds virtuelle robotter, og bliver rangeret baseret på et ELO rankink system. I kan løbende opdatere jeres kode, når i har en ny version klar.

“Har du spørgsmål til arrangementet, er du mere end velkommen til at sende mig en mail.”
– Sofie Axholm Thorsen, Talent Aqcuisition Specialist hos Delegate

Hvor store skal holdene være?

Vi sætter ingen begrænsning på holdene, i kan være enkelt mand eller hele jeres studiegruppe. Vi anbefaler dog hold af ~3, hvis alle skal have noget at lave.

Hvilket sprog må vi kode i?

Koden til at styre Robotten vil blive eksekveret i Docker, så alle sprog kan bruges. Dog vil der være forberedt boilerplate kode samt et simpelt SDK til C# og Python, så man hurtigt kan komme i gang med disse. Hvis man vil kode i et andet sprog, så skal man selv stå for at lave Dockerfilen samt boilerplate kode til at læse game state fra stdin og outputte actions på stdout.

Præmie til vinderen?

Der er selvfølgelig Champagne til det hold, som sidst på aftenen har den højeste ranking.

Noget vi skal gøre på forhånd?

Vi anbefaler, at du har Docker og .NET CLI (https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/core/tools/) installeret. .NET CLI skal installeres, selv hvis du ikke planlægger at skrive koden i anything .NET, da det værktøj, der skal bruges til at teste koden lokalt, vil være et .NET CLI tool.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.