Service områder i Delegate

Rådgivning
Vi har gjort det mange gange før – altså rådgivet om IT-løsninger. Vi har været sparringspartner for en lang række kunder, når de har stået med udfordringen med at løfte deres strategiske arbejde gennem IT.
Azure

Azure er Microsofts moderne cloud platform. Det er en Microsoft service, der arbejder sammen med de Microsoft services, du allerede kender i SharePoint, Dynamics 365 og Office 365.

Business Applications

Med Business Applications får du adgang til Microsofts ambitiøse cloud-platform, der samler al jeres data og forretningskritiske løsninger i skyen. Du får ét system til salg, projekter, marketing, service og rapportering.

Business Continuity

Når din virksomhed har fået implementeret en IT-løsning, tager Business Continuity over og vedligeholder og videreudvikler løbende løsningen, så din virksomhed kan stå på et stabilt teknologisk fundament.

Data & AI

I takt med en øget digitalisering, stiger mængden af data med enorm hast. Det skaber nye muligheder for din forretning, og med hjælp fra Data og AI kan I komme i mål med nye forretningsmuligheder.

Modern Workplace

Med Modern Workplace kan du styrke samarbejdet både internt og eksternt på din arbejdsplads. Vi hjælper med løsninger der forbinder ansatte, systemer, kontrakter, projekter og meget mere på en sikker måde.

Power Platform

I dag handler det mere end nogensinde før om at kunne tilpasse sig i en fart. Med Microsofts Power Platform kommer du hurtigt fra idé til løsning og sætter skub i din forretning.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish