Services

Vi løser dit IT-behov

Delegate leverer forretningskritiske it-løsninger til en lang række virksomheder og organisationer baseret på Microsofts cloud-platforme, herunder Azure, Business Applications og Power Platform. Vi er en ambitiøs og kompetent rådgiver i den digitale transformation, hvor den eneste konstant er, at verden er i forandring.

Customer Relationship Management (CRM)

CRM eller Customer Relationship Management er en forretningsstrategi, hvor du med udgangspunkt i virksomhedens kunder kan forbedre omsætningen, reducere omkostningerne og skabe en tættere relation til kunden.

Med et CRM kan du skræddersy automatiserede kunderejser baseret på den enkelte kundes handlinger og præferencer. Herefter får salg notifikationer, når de aktivt skal kontakte en kunde, og service og helpdesk kan hjælpe kunden, første gang de er i kontakt, fordi de har det fulde indblik i kundens historik og køb.

Sales

CRM er mere end blot et system – Få et 100% tilpasset CRM.

Kunde 360

Udnyt kundedata, og få flere loyale kunder med Kunde 360.

Field Sales

Salgsoptimering og effektivisering af dine kørende sælgere.

Marketing Automation

Gør køberoplevelserne personlige med marketing automation.

Power Hub for CRM

Større succes med at træffe rigtige beslutninger på baggrund af historiske data.

Field Service

Effektiv hverdag gennem ressourcestyring med Field Service.
Modern Workplace

Den moderne arbejdsplads udvikler sig med lynets hast med distribuerede teams, helt nye forretningsmodeller og komplekse sikkerhedsproblemer.

Med Modern Workplace kan du styrke samarbejdet både internt og eksternt på den hybride arbejdsplads. Vi hjælper med løsninger der forbinder ansatte, systemer, kontrakter, projekter og meget mere – på en sikker måde.

Intranet

Få en platform der giver dine medarbejdere al den målrettede information, de har behov for, og som samtidig er indgangen til jeres digitale samarbejdsværktøjer.

Dokumenthåndtering

Vi gør det nemt for dine medarbejdere at håndtere, dele og redigere filer – både internt og eksternt.

Kontraktstyring

Et værktøj til kontraktstyring giver dig effektive arbejdsgange og skaber overblik.

Viva Connections

Forbind dine medarbejdere og giv dem nem adgang til for eksempel opgaver, information og arbejdstider ét sted – på en sikker måde.

SharePoint

En dokumentstyringsplatform integreret med alle de Microsoft-værktøjer, du kender i forvejen.

People Finder

Delegates People Finder app giver hurtig og nem adgang til specifikke kollegaer på tværs af jeres globale organisation – direkte i Teams.
Rådgivning

Delegate har været sparringspartner for en lang række kunder, når de har stået med udfordringen med at løfte deres strategiske arbejde gennem IT. Vi ved, at det ikke altid er den mest hypede teknologi, der giver mening for netop din virksomheds strategi. Vi kan hjælpe dig med at definere, hvilke teknologiske værktøjer I bør benytte i virksomheden, og hvordan de skal sættes sammen for at skabe størst mulig værdi og sikre jer succes med strategien – især på den lange bane.

Digital forretningsudvikling

Når målet er vækst, kræver det en konkret plan for, hvordan du skal udvikle din forretning digitalt.

Migrering

Delegate hjælper dig gennem hele processen fra overvejelser, inspiration, analyse, planlægning, selve migreringen og endelig uddannelses-adoption af den nye løsning.

Cloud-rådgivning

Strategien i din virksomhed er altafgørende for, hvordan du skal gribe et cloud-projekt an – derfor starter vi altid der.

Procesoptimering

Sammen optimerer vi de processer der kan minimere ressourcespild og optimere arbejdsgange i din virksomhed.
Power Platformen
Det er vigtigt, at du hurtigt og nemt kan samarbejde, mens du udfordrer din virksomheds effektivitet. Dette er muligt med Microsofts Power Platform, som hurtigt og nemt kan analysere data, opbygge løsninger, automatisere processer og oprette virtuelle agenter – også kaldet chatbotter.

Power Apps

Få skræddersyede apps på Microsofts Power Platform, der ikke behøver at koste kassen.

Power BI

Træf velovervejede og sikre forretningsbeslutninger ved at give alle adgang til datastyret indsigt.

Power Automate

Øg virksomhedens produktivitet og få mere fra hånden ved at give alle mulighed for at automatisere organisationsprocesser.

Power Virtual Agents

En chatbot er lige dele AI og brugerflade og kan derfor bygges til at håndtere både interne og eksterne processer.
Data & AI

I takt med øget digitalisering, stiger mængden af data med enorm hast. Det skaber nye muligheder for din forretning, men kun hvis du ved, hvordan du udnytter dem.

Data Strategi

Med en tydelig datastrategi definerer du retningen for brugen af din virksomheds data, og du kan udnytte det fulde potentiale i din data.

Data Lakehouse

Microsoft Data Lakehouse er en skalerbar og omkostningseffektiv cloud-platform bygget til at håndtere alle dine databehandlingsbehov ét sted.

Advanced Analytics

Få maksimal indsigt i din data med Advanced Analytics og skab værdi i din forretning.

AI

Det er vigtigt at forstå det potentiale for innovation som dine data repræsenterer. AI skal tænkes som et værktøj, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

Azure Cloud

Azure er Microsofts moderne cloud platform. Det er en Microsoft service, der arbejder sammen med de Microsoft services du sikkert allerede kender i SharePoint, Dynamics 365 og Office 365. Kort fortalt er Azure en samling af cloud-tjenester og -services, som kan hjælpe din virksomhed med at klare alle de forretningsmæssige udfordringer, som I dagligt støder på.

IoT

Ved hjælp af sensorer, kan du indsamle specifikke data fra enheder, sende dem videre og udnytte den nye viden til at optimere din forretning og skabe et digitalt univers omkring enheden eller produktet.

Industrial IoT

Optimér jeres produktion og få adgang til data, du kan handle ud fra.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish