Azure: Byg moderne applikationer i skyen

Edge to Cloud (IoT)

Byg en skalerbar IoT-platform, der anvender cloud-teknologi til effektivt at forbinde og vedligeholde dine aktiver, samtidig med du muliggør indsamling af datastrømme for at opnå dybere indsigt.

End-to-end Edge-to-Cloud IoT-løsning

I Delegate er vi eksperter i at udnytte skyens kraft til at udlede værdifuld indsigt fra din organisations IoT-data, samtidig med at vi sikrer realtidsbehandling ved kilden, hvor data stammer fra. Vores ekspertise ligger i den komplette proces: indsamling, behandling og analyse af data fra edge-enheder, såsom sensorer og smart devices, efterfulgt af overførsel til cloud-tjenester til yderligere analyse og lagring. Vi giver dig en end-to-end Edge-to-Cloud IoT-løsning og tilbyder en omfattende pakke af tjenester, der omfatter hardware, software og dataanalysefunktioner.

Hvilket problem løser vi?

Edge-enheder og gateways: Vi tilbyder en række edge-enheder og gateways, der er optimeret til at indsamle og overføre data fra sensorer og andre IoT-enheder.

Adgang til data: Ved at bruge cloud-baserede tjenester til lagring, behandling og analyse af IoT-data kan der skabes indsigt i realtid både internt og til kunderne.

Sikkerhed: Sørg for, at hele IoT-økosystemet, fra edge-enheder til cloud-servere, er sikkert, pålideligt og i overensstemmelse med branchestandarder og regler.

Integration: Vi tilbyder en række integrationstjenester, der hjælper dig med med problemfrit at forbinde jeres IoT-enheder og -data til eksisterende IT-systemer.

Analyse: Få avancerede dataanalysefunktioner, der hjælper din organisation med at få indsigt i jeres IoT-data og foretage handlinger baseret på denne indsigt.

Manuelle processer: Kan reduceres ved at udnytte mønstre i data og integrationer.

Værdi

Med en IoT-løsning kan din organisation øge effektiviteten og produktiviteten ved at automatisere processer, reducere fejl og forbedre virksomhedens overordnede funktion. Ved at overvåge og optimere brugen af ressourcer som energi, vand og materialer kan din virksomhed opnå besparelser og øge rentabiliteten, ligesom en IoT-løsning kan være med til at forbedre kundeoplevelsen ved at tilbyde indsigt i realtid og personaliserede tjenester. Den kan også understøtte udviklingen af nye indtægtsstrømme ved at muliggøre skabelsen af nye produkter og tjenester. Endelig kan en IoT-løsning facilitere bedre beslutningstagning ved at give din organisation dybere indsigt i jeres drift gennem analyse af data fra IoT-enheder.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller bliv kontaktet af os.”

Morten Fritsch, Director

Andet fra Azure
Native Application Development

Udvikling af nye applikationer, produkter og platforme ved hjælp af de nyeste, tekniske best practices.

Modern DevOps med AKS
Omfavn moderne DevOps ved hjælp af Azure Kubernetes Services

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish