Azure: Byg moderne applikationer i skyen

Native Application Development

Udvikling af nye applikationer, produkter og platforme ved hjælp af de nyeste tekniske best practices for at levere forandring og innovation.

Skræddersyet softwareløsning i Microsoft Azure

I Delegate accelerer vi dine forretningsresultater og digitale transformationer med overlegne softwareløsninger, der maksimerer funktionerne i Microsoft Azure. Vi anvender moderne, designdrevne, agile udviklingsmetoder, der inkorporerer banebrydende mobil-, web-, cloud-native-arkitekturer og open source-teknologier.

Vores fokus er at udvikle nye applikationer, produkter og platforme, der udnytter de nyeste, tekniske best practices til at skabe forandring og innovation i det tempo, der kræves af digitale virksomheder. Vi prioriterer at bygge skalerbar software, der nemt kan understøttes og videreudvikles.

Hvilket problem løser vi?

Vi løser udfordringer ved komplekse forretningsregler, hurtige ændringer og nye initiativer, der ofte stiller krav, som standard-softwareløsninger ikke kan møde. Vi forstår, at interne teams ofte har behov for ekstern bistand for at kunne skalere, accelerere og tilegne sig nye, essentielle færdigheder. Derudover er vi opmærksomme på, at eksisterende applikationer, bygget på forældede teknologier eller arkitekturer, kan være en barriere for innovation og en hindring for implementeringen af nye funktioner, og i Delegate fokuserer vi på modernisering af udviklingsoperationer, applikationer og brugeroplevelser, så din organisation kan tilpasse sig konstant skiftende teknologiske krav.

Værdi

Vores cloud-baserede løsninger fremskynder og understøtter den digitale transformation af din organisation, og anvendelsen af cloud- og container-teknologier bidrager til at reducere jeres IT-driftsomkostninger markant. Som organisation opnår I omfattende styring og drift af cloud PaaS-tjenester, hvilket sikrer, at applikationer altid kører smidigt og effektivt. Med vores dybdegående erfaring og ekspertise inden for Azure er I altid sikret høj kvalitet og en hurtig markedsintroduktion.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller bliv kontaktet af os.”

Morten Fritsch, Director

Andet fra Azure
Edge to Cloud (IoT)

Byg en skalerbar IoT-platform, der anvender cloud-teknologi til effektivt at forbinde og vedligeholde dine aktiver.

Modern DevOps med AKS
Omfavn moderne DevOps ved hjælp af Azure Kubernetes Services

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish