Tid til
forandring?

Book et uformelt og fortroligt kaffemøde på Teams med vores Recruitment Advisors Michael, Sofie eller Julie. Vi er klar til at se på dine muligheder i Delegate, og det hele bliver naturligvis mellem os.

#Løsningerderløfter #Kollegaersomvinder #Oplevelserduhusker

Hvorfor vælge os?

#Workfromanywhere

Vi vælger ikke hvor du skal arbejde. Hos os har du fleksibiliteten til at gøre hvad du vil – så længe vi opfylder vores kunders ønsker.

Danmarks bedste IT arbejdsplads

Vi er kåret af Great Place to Work til at være Danmarks bedste IT arbejdsplads i 2022, og har 8 år i træk ligget i top 3.

Velkommen hjem

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Du får oplevelser, du husker, og kollegaer, som vinder med deres anerkendelse og hjælpsomhed. Vær med til at udvikle løsninger, der løfter, på en ambitiøs arbejdsplads, der giver dig det, du forventer, og det ekstra, der overrasker positivt. Her tager vi os tid til at hjælpe hinanden og gør os umage med, at både kunder og kollegaer føler sig hjemme.

Kollegaer som vinder

Hos Delegate er vores værdier og faglighed grundlaget for vores udvikling og succes. Vi forstår hinanden og vores kunders forretning. Her udvikler du dig i et fagligt og socialt fællesskab, hvor erfaring, eftertænksomhed og vovemod spiller sammen for at vinde. Her bliver kunder kollegaer, og kollegaer bliver venner. For vi ser hinanden som hele mennesker, og vi vinder andre med anerkendelse, hjælpsomhed og store forventninger.

Andreas Buus Iversen
Solution Provider

{
     “my career”:
     {
          “delegate”: “følelsen, når kollegaer vinder”
     },
     “welcome home”: true
}

For mig er det vigtigt, at mit familieliv og arbejdsliv kan balancere. Denne balance finder jeg hos Delegate. Nogle uger er travle, mens andre er mindre travle. Mine kollegaer har en stor respekt for at vi også har et liv udenfor Delegate. Hvis jeg er presset og har brug for hjælp, så træder en kollega til med det samme. Der bliver aldrig set skævt til at familien prioriteres. Denne gensidighed og fleksibilitet er vigtig for mig og min familie.

Oplevelser du husker

Hos Delegate giver vi vores kunder og medarbejdere en helt særlig oplevelse. Her bliver du mødt med nærvær og kvalitet på alle niveauer. Vi giver dig det, du forventer og det ekstra, der overrasker positivt. Sådan skaber vi et sted, du har lyst til at være, komme tilbage og give mere til. Det handler både om, at vi kan lide at gøre andre glade, og at nå de mål, vi har sat. Det kan du også mærke på vores office vibe, som vi måler og følger tæt som en naturlig del af at drive en sund forretning

Løsninger der løfter

Hos Delegate tager vi os tid til at forstå vores kunders forretning. Vi er kåret som Microsoft Partner of the Year 2021, og vi er med helt fremme på alle Microsofts cloud platforme.