Viva – Intranet
Skab en digital arbejdsplads for alle i din organisation
Viva – Intranet

Skab en digital arbejdsplads for alle i din organisation

Den digitale arbejdsplads skal være for alle, og at være i stand til at tilbyde dine medarbejdere en moderne og attraktiv arbejdsplads hænger i høj grad sammen med kvaliteten af den digitale medarbejderoplevelse. Den digitale arbejdsplads skal understøtte fleksible arbejdstider og bidrage til at engagere, motivere og effektivisere alle dele af organisationen. Den sikrer også, at relevant information og ressourcer er tilgængelige for alle medarbejdere, hvad end de befinder sig ved et skrivebord, på byggepladsen, i butikker eller på produktionsgulvet.

I Delegate kan vi hjælpe dig med at skabe en løsning, der forbinder dine medarbejdere og giver dem nem adgang til for eksempel opgaver, information og arbejdstider ét sted – på en sikker måde. Løsningen er Viva Connections.

Vær til stede dér hvor dine medarbejdere er 

Kommunikation er en af de største udfordringer ved en hybrid arbejdsplads. Med ved at bruge den nyeste Microsoft-teknologi kan du både styrke og strømline forretningsdriften og give dine medarbejdere mulighed for at udføre deres bedste arbejde, uanset hvor de er.

I mange virksomheder har intranettet i mange år været den centrale indgang til viden, værktøjer og information på tværs af organisationen. En udfordring i forhold til dette er, at intranettet ikke har været lettilgængeligt for alle medarbejdere. Samtidig har den stigende brug af Teams udfordret intranettet som den primære indgang til den digitale arbejdsplads. 

I Delegate mener vi fortsat at intranettet har sin berettigelse, men vi oplever også at mange organisationer kan styrke deres digitale medarbejderoplevelse ved for eksempel at sikre, at intranettet også er tilgængeligt i Teams og fra mobile enheder, og dermed også gøre det muligt for medarbejderne ‘på gulvet’ at tilgå relevant information og ressourcer.   

Skal vi hjælpe dig? Book en uforpligtende workshop

Vi  tilbyder en uforpligtende inspirationsworkshop, hvor vi præsenterer dig for Viva Connections mange muligheder, og hvordan man kan skabe en klar plan og strategi for Viva. Vi kommer også med konkrete eksempler på løsninger indenfor din branche. Efter workshoppen vil du have en klar idé om, hvordan Viva Connections kan forbedre den digitale medarbejderoplevelse i din virksomhed.

– Morten Fritsch, Director hos Delegate

Gør oplevelsen relevant og lettilgængelig

Viva Connections kan være det rette skridt på vejen til at opnå netop dét og skabe en mere inkluderende digital arbejdsplads. Viva Connections er tilgængelig som en del af M365, i de apps og på de enheder, medarbejdere allerede anvender som for eksempel Microsoft Teams.  

Så hvis din virksomhed allerede har et intranet på SharePoint Modern eller overvejer at starte et intranet på Modern, så bør du også forholde dig til, hvilken værdi Viva Connections kan give i den sammenhæng, og hvordan Viva Connections kan hjælpe med at gøre oplevelsen mere relevant og lettilgængelig for den enkelte medarbejder.  

I Delegate har vi stor erfaring med at skabe den moderne digitale arbejdsplads, og har vi har hjulpet mange organisationer godt i gang med at udnytte de muligheder, der kommer med Viva Connections.

Har du indhold på SharePoint 2013?

SharePoint 2013 udløber d. 1. marts 2023 og er fra denne dato ikke længere supporteret af Microsoft. Er du interesseret i sparring omkring, hvordan du kommer godt i gang med at flytte indhold til for eksempel SharePoint Online? Så deler vi gerne ud af vores erfaringer med netop dette.