Webinar: Når salg skaber værdi 
D. 25/3 kl. 10.00-10.45

Når salg skaber værdi

25/3 kl. 10.00-10.45

Webinar: Når salg skaber værdi

På webinaret vil vi gennemgå hvorledes Microsofts løsninger understøtter et effektivt salg i en velkendt Microsoft verden, så som Teams og Outlook. Vi vil kort gennemgå ingredienserne der skaber mere salg, bedre rapportering og effektiv marketing på blot 45 minutter.

MS CRM

Microsoft CRM er grundlaget til din virksomheds eksterne relationer. CRM tager udgangspunkt i gennem prøvede processer og en sælger dagligdag, på farten eller kontoret.

Microsoft CRM er værktøjet til at forbedre omsætningen, reducere omkostninger og skabe tætte relationer til kunderne.  Microsoft CRM kan tilgås via brugerens daglige værktøjer så som Outlook og MS Teams. Det giver hurtig adgang til al nyttig data, som kan fortælle om kundens rejse, aktiviteter, mail, opportunities og meget mere.

CRM er alt data samlet ét sted, tilgængeligt for medarbejderne på en overskuelig måde.

Dynamics Marketing

Marketing automation styrker og effektivisere din kommunikation med dine kunder. Gennem Marketing automation kommer der løbende information om nye leads, og alt AI data er til rådighed for medarbejderne.

Med Marketing automation får du et overblik over kundernes besøg på landing pages, deres åbnede e-mails, downloads af e-bøger, templates osv. Disse informationer kan du bruge til at bygge kunderejser og sende materiale, som giver mening for den pågældende kunde.

Kunden sendes på en gnidningsfri rejse fra marketing til salg – helt automatisk.

 

Power BI (rapportering)

Power BI er et intuitivt og visuelt redskab, som giver dig stærke rapporterings muligheder som hurtigt kan tilpasses individuelle behov.

Power BI skaber det overblik man ofte mangler for medarbejderen og lederen omkring salg. Power BI har standard rapporter til CRM omkring pipeline styring og kan nemt integreres til andre kilder så som Excel, ERP systemer eller data warehouse løsning således mere avancerede rapporter kan udformes.

Delegate tilbyder en standard tilbygning til CRM med standard Power BI rapporter som hurtigt sikrer vores kunder kommer i gang med pipeline rapportering, trend analyse og meget andet.

Er du interesseret i at læse mere om emnet inden webinaret? Så kan du med fordel læse vores Digital Selling e-bog, hvor vi fortæller om Customer Insights, Dynamics 365 Marketing og Dynamics 365 Sales, og hvordan det giver værdi for dig og din virksomhed.
Du kan også læse mere om D365 CRM eller om om Digital Selling.
Agenda
  • MS CRM (Customer Relationship Management)
  • Dynamics Marketing
  • Power BI (rapportering)
Oplægsholder

Dan Rugtved Aakesen
Principal Consultant

Morten Fritch
Director

Kontakt
Har du spørgsmål omkring webinaret, er du meget velkommen til at kontakte Morten Fritsch på mail.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.