webinar: få succes med Power Apps 2
webinar

ønsker du at bygge broer mellem system-øer

Ønsker I at bygge broer mellem system-øer og datasiloer med brugervenlige Power Apps som forenkler hverdagen for jeres medarbejdere? Ønsker I at skærpe forretningsindsigten med Power Apps der udstille data i lettilgængelige rapporter? Hvis I vil benytte Power Apps og Power Platformen som strategisk platform for jeres digitalisering, så deltag i vores webinar den 28. januar eller den 2. februar. På dette webinar vil Delegate gennemgår hvordan I etablerer governance, struktur og processer som sætter jer i stand til at udnytte jeres digitale potentiale.

På webinaret vil vi bl.a. gennemgå hvordan I:
Udnytter virksomhedens strategiske potentiale med Power Apps og Power Platformen.

Etablerer et governance rammeværk der sikrer forretningskritiske applikationer udvikles i overensstemmelse med virksomhedens politikker.

Etablerer struktur og proces der vil befordre jeres udvikling på platformen fra kreative ideer til apps i produktion.

App fabrikken – etablering af struktur og proces fra ideation til Apps i produktion.

Ved tilmelding til webinaret får du konkret hjælp til hvordan du kan arbejde med governance på jeres Power Platform. Delegate giver dig input til hvordan du kan udnytte power platformens potentiale. Hertil kommer, at den enkelte bruger får indsigt og hjælp til at undgå sikkerhedsfaldgruber.

Tilmeld dig til webinaret som afholdes både den 28. januar og den 2. februar – begge dage fra kl. 9-9:30. Dato vælges i tilmeldingsformularen

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.