On-premise til cloud: Welltecs rejse i skyen med Dynamics 365 Sales

On-premise til cloud

Welltec

Den internationale, banebrydende udbyder af teknologi til olie- og gasindustrien, Welltec, er på en digitaliseringsrejse hvor en migrering af et af deres kernesystemer, CRM, var et stort skridt på vejen mod et skalerbart it-landskab for at understøtte fremtidig vækst og kompleksitet.

Fra on-prem til cloud – en del af forretningsstrategien 

Welltec salgsafdeling opererer på tværs af kontinenter og deres CRM-system er derfor en central del af deres kundevendte forretningsstrategi. Med vækst hører også større krav til de centrale systemer og en opdatering af CRM-systemet med henblik på bedre performance, skalérbarhed og sikkerhed, var det naturligt næste skridt på Welltecs cloud-rejse. 

Fakta

– 140 brugere

– 7 dry-runs

– 24 uger

– (CRM 2011) on-premise

– Løsning der spænder på tværs af lande i hele verden

Delegate som migreringspartner 

På et halvt år gik Welltec fra en lokalforankret løsning til en optimeret cloud-løsning for +140 brugere.

Migreringen fra CRM til Dynamics 365 med Delegate som migreringspartner, var fra start et samarbejde med Microsoft FastTrack; et erfarent supportteam der varetager Microsofts migreringsværktøj. FastTrack var en nøglespiller i at sikre den velafprøvede fremgangsmetoder med testmigreringer, der ledte op til den egentlige migrering. Delegates rolle som migreringspartner var at sikre forståelsen for forretningen og systemet for dermed at kunne højne migreringens succes.

”Samarbejdet med Delegate er for os, lig med at have fået udvidet teamet med nogen som hurtigt kan sætte sig i vores sted, og nærværende kan udfordre, advokere og støtte os – og ikke mindst hjælpe os med at skabe fremdrift.”
– Niels Valentin, IT Director, Welltec

En fortsat rejse

En fortsat rejse mod at understøtte forretningen med digitale værktøjer

Migreringen til Microsoft Dynamics 365 Sales har banet vejen for at kunne understøtte forretningen med endnu flere digitale værktøjer. Welltecs og Delegates samarbejde fortsætter på Dynamics rejsen ved at identificere hvordan Dynamics 365 kan skabe yderligere værdi for Welltec i fremtiden.

 

”Delegate har sørget for en professionel og personlig leverance hvor vi, på kort tid, sammen har skabt rammerne til at kunne spille hinanden gode – og vi er meget glade for at kunne fortsætte dette samarbejde, for at sikre fremtidige optimale it-løsninger for os.”
– Nataliya Fatkulina, Global Sales Support Manager, Welltec

Hvordan hjælper Delegate som migreringspartner?

  • Indledningsvist laver vi et Scoping and Planning forløb, som skitserer hvad selve migreringen kræver af begge parter.
  • Hernæst begynder selve migreringsforløbet, hvor vi sammen med forretningen laver test migreringer og laver optimeringer af systemprocesserne.
  • Migreringsforløbet afsluttes med selve migreringen, hvor efter der følger en periode med support eller eventuelle opgaver der sikrer en videreudvikling af systemet.

Kontakt

”Er du interesseret i at høre mere om løsningen, eller står I selv overfor en migrering? Du er mere end velkommen til at tage fat i mig, så tager vi en uforpligtende snak om jeres muligheder”
– Morten Fritsch, Director, Delegate

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.