Understøt din digitale kunderejse

Morgenmøde: Styrk dit salg med triggerbaseret marketing

Triggerbaseret marketing er et must i din morderne marketingafdeling. Ved at kombinere automatisering med indsigter fra real-time data, sikrer du, at din kommunikation ikke kun er relevant, men også leveret på det perfekte tidspunkt.

På dette morgenmøde bliver du klogere på, hvordan Dynamics kan understøtte real-time triggerbaseret marketing med fokus på SMS, Push notifikationer og mail-dialog, og dermed skabe mere personlige og relevante brugeroplevelser, som kan resultere i højere engagement og konverteringsrater.

Med den rette opsætning, kan du på baggrund af din kundes adfærd for eksempel:

Sende velkomstmail: Når en ny kunde tilmelder sig din tjeneste eller et nyhedsbrev, udløser dette en automatisk velkomstmail. Dette kan inkludere information om tjenesten, rabatter eller tips til at komme i gang.

Reagere på en efterladt kurv: Hvis en kunde lægger varer i en online indkøbskurv, men ikke fuldfører købet, kan du automatisk sende en mail for at minde kunden om de ubetalte varer, ofte med et incitament til at fuldføre købet.

Skabe engagement med kampagner: Hvis en kunde ikke har interageret med fx dit website i en bestemt periode, kan en triggerbaseret SMS, mail eller notifikation sendes for at motivere brugeren til at vende tilbage.

Give personlige anbefalinger: Baseret på en kundes tidligere køb eller browsing-adfærd, kan systemet automatisk generere og sende personlige produktanbefalinger.

Automatisk følge op på kundeoplevelser og klagesager.


Det kræver, at din organisation er datastrategisk og kan nedfælde jeres kunderejser med specifikke aktiviteter. Til dette morgenmøde lærer vi dig, hvordan I bliver netop det, og hvad det kræver af ressourcer. Derudover fortæller vi om, hvorfor Dynamics er den perfekte motor til triggerbaseret marketing, og hvordan hele Dynamics og Power Platforms-pakken fra Microsoft støtter op om jeres marketingambitioner. Det hele understøttes af eksempler fra den virkelige verden.

Det praktiske

Dato: Onsdag d. 31. januar 2024

Tid: Kl. 08.30-10.30
08.30-09.00 – Morgenmad
09.00-10.00 – Oplæg ved Rune Daub
1000-10.30 – Spørgsmål og netværk

Sted: Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby

(Video fra Microsoft)

Oplægsholder
Rune Daub, Solution Provider, Delegate

Kontakt

“Har du spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller send mig en mail.”

Morten Fritsch, Director

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish