Business Continuity – Vedligehold og optimering af IT-løsninger

Din virksomheds IT-løsninger skal løbende vedligeholdes og videreudvikles, så din virksomhed kan stå på et stabilt teknologisk fundament.
Business continuity

Vi har din ryg – også efter implementering

Vi slipper dig ikke. Når vi har implementeret en it-løsning i din virksomhed, kan du få Business Continuity, hvor en gruppe af højt kvalificerede og erfarne konsulenter vedligeholder og videreudvikler løsningen i tæt samarbejde med jer.

Holdet bag vores Business Continuity består af en gruppe konsulenter, der kan mere end de fleste. Deres fokusområder spænder nemlig bredt – fra SharePoint Online, WorkPoint, komplekse on premise-løsninger over Dynamics 365, custom-løsninger til monitorering gennem Application Insights.

Med Business Continuity får du os i et aftalt antal dedikerede timer pr. måned – og du får garanti for, at vi kan levere de aftale timer hver eneste måned. Du får adgang til en portal, hvor du løbende kan melde opgaver ind – her sørger vi selvfølgelig for koordinering, styring af issues og change requests. Hver måned har vi status på samarbejdet om jeres it-løsning, her rådgiver vi også om relevante nye tiltag i forbindelse med jeres løsning.

“Vil du være sikker på, at dine it-løsning bare spiller – både et og to år efter implementering? Med Business Continuity står vi får løbende vedligehold og videreudvikling af din virksomheds it-løsning. Ring til mig på telefon 42 12 81 19 så ser vi nærmere på din virksomheds behov.”
– Jannie Benfeldt Guldbrandsen, Service Manager hos Delegate

Business Continuity på abonnement

Du kan få Business Continuity hos Delegate på enten 30, 60, 90 eller 120 timer pr. måned. Vi finder sammen ud af, hvor mange timer din it-løsning kræver. Med timerne følger en fast månedspris – det betyder, at du ved præcis hvad det koster dig på årsbasis.

Hvis du ikke har brugt alle dine timer i en måned, ruller timerne automatisk videre til næste måned – vi gør status på timerne hvert halve år. Det er altid muligt at tilkøbe ekstra timer, hvis der er behov for det.