Microsoft Partner Pledge

Microsoft har lanceret en Partner Pledge, der opfordrer deres partnerorganisationer til at samarbejde om at fremme positiv samfundsmæssig forandring inden for fem kritiske områder: Digitale kompetencer, bæredygtighed, ansvarlig og etisk AI, it-sikkerhed og diversitet og inklusion. Ved at udnytte kraftfuld, transformerende teknologi og en fælles forpligtelse over for kunderne kan vi sikre, at teknologien vedtages etisk og giver muligheder for både kunder og samfundet som helhed.

Du kan læse mere om Microsoft Partner Pledge her.

Nedenfor kan du læse om tre af de initiativer,  Delegate har taget, inden for nøgleområderne.

Digitale kompetencer

Digitale færdigheder er afgørende for succes i vores digitale tidsalder. I takt med, at teknologien fortsætter med at udvikle sig, bliver det stadig vigtigere at udvikle og vedligeholde stærke digitale færdigheder og navigere effektivt i det hurtigt udviklende teknologiske landskab for at kunne tilbyde de bedst mulige løsninger til kunderne.

Ansvarlig og etisk AI

Kunstig intelligens har potentiale til at revolutionere mange industrier og forbedre vores dagligdag. Ansvarlig og etisk brug af AI er afgørende for at sikre, at denne transformative teknologi anvendes til gavn for samfundet som helhed. Det betyder blandt andet at overveje, hvilken påvirkning AI har på bias, privatliv, sikkerhed og social retfærdighed og at sikre, at AI udvikles og anvendes på en måde, der fremmer retfærdighed og respekt for menneskelige værdier.

Diversitet og inklusion

Diversitet og inklusion er essentielle elementer i enhver branche, inklusiv IT. Diversitet og inklusion er afgørende for at fremme innovation, kreativitet og problemløsning. Når teams er sammensat af individer med forskellige baggrunde og perspektiver, bringer de unikke ideer og tilgange til bordet, hvilket fører til mere robuste løsninger. Desuden er at fremme diversitet og inklusion i IT ikke kun det rigtige at gøre, men det giver også god forretningsmæssig mening. En mangfoldig arbejdsstyrke kan bedre forstå og betjene en mangfoldig kundebase, hvilket fører til øget kundetilfredshed og loyalitet.

da_DKDanish