Rådgivning

Få strategisk IT-rådgivning og udnyt teknologiens værktøjer

Vi arbejder med de teknologiske værktøjer, der sikrer, at I når jeres strategiske mål – hype eller ej.

Vi har gjort det mange gange før – altså rådgivet om IT-løsninger

Delegate har været sparringspartner for en lang række kunder, når de har stået med udfordringen med at løfte deres strategiske arbejde gennem IT. Vi ved, at det ikke altid er den mest hypede teknologi, der giver mening for netop din virksomheds strategi. Vi kan hjælpe dig med at definere, hvilke teknologiske værktøjer I bør benytte i din virksomhed, og hvordan de skal sættes sammen for at skabe størst mulig værdi og sikre jer succes med strategien – specielt på den lange bane.

Som IT-konsulenter tilbyder vi vores service inden for IT-løsninger og rådgivning. Vores kompetencefelt er bredt, og vi har en række IT-konsulenter med forskellige kompetencer og IT-specialister, der kan programmere lige det, du skal have løst!

Som IT-konsulenter har vi en meget omfattende indsigt i de behov, der er i forskellige typer virksomheder og organisationer. Der er så godt som garanti for, at vi har løst en udfordring lig din før. Det er blot en af de helt store fordele ved at samarbejde med et IT-konsulenthus.

Med en ekstern IT-konsulent får din virksomhed et sæt friske øjne til at kigge på din virksomheds IT-setup. Det sikrer dig gode og opdaterede inputs til dine IT-projekter – uanset om de er store eller små. En ekstern IT-konsulent vil også hurtigt opdage, hvor din virksomheds styrker og svagheder ligger – det kan være svært selv at se.

“Skal vi hjælpe dig med at nå din virksomheds strategiske mål? Vi er altid friske på en udfordring, og har fundet en løsning på selv de mest kreative og komplekse strategier.”
 
– Morten Bjerre, Director, CPO hos Delegate

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller bliv kontaktet af os.”

Morten Fritsch, Director

Den langsigtede strategi eller projektstrategierne

Vi ved, at det bedste resultat opnås ved at have styr på den langsigtede strategi. Den langsigtede strategi definerer langt hen ad vejen det IT-roadmap, der skal styre de enkelte underliggende IT-projekter: Skal de bygges i Azure? Skal de være en del af Microsofts integrerede platforme? Er cloud en forudsætning?

Men det betyder ikke, at du skal underkende en klar strategi for de enkelte IT-projekter. Er du (med eller uden hjælp fra en IT-konsulent) kommet frem til at samle alle løsninger under paraplyen Azure, kræver det en klar Azure-strategi at lykkes og skabe forudsætninger, der gør det let for alle medarbejdere i din virksomhed at arbejde i rammerne af strategien.

Uanset om du vælger at fokusere på den store overordnede strategi eller starter længere nede med en projektstrategi, kan Delegates IT-konsulenter hjælpe med erfaring og best-practise, så du ikke skal starte helt fra bunden.

Digital transformation starter med strategien

Din virksomheds overordnede strategiske mål er ikke kun vigtige på papiret. De er dit kompas og skal sikre, at I får mest muligt ud af virksomhedens ressourcer – både når vi taler hænder og økonomi. Derfor er det så vigtigt, at jeres strategi og målsætninger er velovervejede, og at du har taget højde for en række parametre:

  • Hvordan skal I nå jeres mål?
  • Hvad kræver det af ressourcer?
  • Hvilke teknologier og systemer skal understøtte rejsen?
  • Hvor skal I begynde?
  • Hvordan sikrer I succes?
  • Hvordan laver I så en plan, der får jer i mål?


Svaret er enkelt:

Det gør du med solid professionel rådgivning fra en IT-konsulent, som kommer helt ned i maskinrummet. Hos Delegate kalder vi den service Strategisk Rådgivning: Vi hjælper jer med at blive skarpe på, hvordan du når virksomhedens mål, og hvordan rejsen skal se ud. For ét er sikkert, IT er med garanti en del af rejsen.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish