Oplev Delegate - på video eller i virkeligheden

Hør vores kollegaer fortælle om Delegate, eller mød os til nogle af vores events.

Søren Andersen, Principal Consultant

Oplev Delegate

I Delegate kan du udvikle dig i et stærkt fagligt og socialt fællesskab – allerede inden du bliver ansat. Følg med på siden, sig til og slå til, når der er noget, du vil opleve. Herunder kan du se flere beretninger fra kollegaer i Delegate, der fortæller hvorfor det giver mening for dem at arbejde hos Delegate.

What makes your heart beat?

Hør vores kolleger fortælle om en hverdag med #Løsningerderløfter, #Kollegaersomvinder og #Oplevelserduhusker.

Hør Thomas Bo fortælle om hans passion for teknologi.

Hør Thomas Q. fortælle om hvorfor han skabte Delegate.

Hør hvordan Thomas Bo fortæller om vores ordentlighed.

Hør hvordan Lilian blev overbevist om at hun skulle være en Delegater.

Følg os - vi er sociale

Oplev Delegate gennem vores sociale medier. Hvis du er nysgerrig på Delegate fra et fagligt perspektiv, så besøg vores Linkedin, hvor vi løbende poster vores nyheder og tilbud om webinarer. På Facebook dykker vi ned i vores kultur. Her kan du se glimt af de sociale arrangementer og det sammenhold, vi har. Hvis du har lyst til at følge med i hverdagens strabadser, så kig forbi vores instagram, hvor flere af vores konsulenter tager dig med, og giver dig indblik i deres dagligdag. På YouTube kan du høre flere af vores kollegaer fortælle om, hvordan det er at arbejde i Delegate.

Spring ansøgningen over

Book et uformelt og fortroligt kaffemøde med vores Talent Acquisition Specialists Julie eller Sofie. Vi er klar til at se på dine muligheder i Delegate, og det hele bliver naturligvis imellem os.

da_DKDanish