Power Platform | Webinar

AI & Copilot i praksis

Den digitale udvikling går stærkt lige nu, og der har sjældent været så mange banebrydende teknologier, og lanceringer fra Microsoft at forholde sig til. Alene i Microsoft Power Platformen er listen lang og sikkert ikke udtømmende – AI Builder, Open AI, Copilot, Data Fabric, Copilot Studio.

For virksomheder, der ønsker at udnytte de seneste fremskridt inden for digital teknologi, tilbyder Microsoft Power Platform sammen med AI og Copilot en række værktøjer, der kan omdanne forretningsprocesser og skabe nye muligheder.

På dette webinar opnår du en grundlæggende, praktisk forståelse af Power Platformen og dens kapaciteter, og hvordan du kommer i gang med at anvende AI og Copilot i dit daglige arbejde og skabe værdi i din organisation.

Det praktiske

Dato: Torsdag d. 11. januar 2024

Tid: Kl. 10.00-10.30

Webinaret er afholdt

Agenda
  • Introduktion til Microsoft Power Platform, AI og Copilot – hvad er hvad?

  • Kom i gang med Delegate: I Delegate arbejder vi med velafprøvede rammeværktøjer, som kan understøtte adoptionen af Power Platformen, AI & Copilot i din organisation. Vi giver dig et indblik i, hvordan den rette Governance og Center of Excellence opbygges, samt hvordan vi kan bringe jer frem til start hurtigt, effektivt og sikkert.

    • Vi har gennem flere års erfaring med at udnytte Power Platformens styrker, udviklet et Basis Governance rammeværktøj. Et værktøj der både er veldokumenteret og velafprøvet. For en fast, og ikke mindst attraktiv pris, tager vi jer igennem en række workshops, hvor vi gennemgår nedenstående elementer med afsæt i jeres kontekst og modenhedsniveau. Som et resultat, får I et roadmap omkring indsatser for en struktureret, sikker og værdiskabende implementering af Power Platformen.

      • Know: En gennemgang af værktøjer og muligheder i Power Platformen, der sikrer en fælles referenceramme og forståelse for best practise, DLP og sikkerhedsroller
      • Secure: Definition af governance processer, roller og ejerskab
      • Monitor: Her faciliterer vi sammen med jer, installationen af Microsoft Center of Excellence starterkit (CoE). Med dette kit kan I få realtids indblik i hvem, hvad og hvor Platformen er taget i brug hos jer.
      • Manage: Hvad kan man bruge CoE rapporterne til, og hvilke tiltag bør man overveje.

  • Demo af konkret use case med anvendelse af Power Platformen og Copilot Studio.

  • Præsentation af Delegate Business Value Framework: Dette rammeværktøj er essentielt for den måde, vi arbejder på i Delegate for at sikre forretningsværdien i de løsninger, vi skaber i tæt samarbejde med vores kunder skaber.

    • Delegate Business Value Lead Framework, er skabt for at sikre effektiv, målstyret og værdiskabende transformation. Rammeværktøjet er velafprøvet og indeholder en række definerede leverancer. Vi faciliterer en række workshops, hvor vi sammen med forretningen, løsningsejerne og IT, sikrer fælles forståelse, ejerskab og mål.
Oplægsholdere
Kasper Hansen, Managing Consultant, Delegate
Sten Grønning, Business Develeopment Manager, Delegate

Kontakt

“Har du spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller send mig en mail.”

Morten Fritsch, Director

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish