Hvem er vi?

Delegate er et Microsoft konsulenthus, som har eksisteret siden 2006. Vi har de højeste certificeringer, og vores dygtige konsulenter står altid klar til at tage imod dig – både online, hos dig eller på et af vores tre kontorer.

Vi sætter en ære i at forstå virkeligheden i din virksomhed. Vi vil udfordre dig, udvikle løsninger i tæt samarbejde og sikre, at løsningerne bliver taget i brug, så I kan indfri jeres mål. Vi stræber efter at overgå dine forventninger og sammen gøre en forskel.

Vi skaber unikke oplevelser
og enestående løsninger

Vi er “boutique”

Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og personlighed – foruden naturligvis kvalitet på alle niveauer. Vi er dedikerede og engagerede, og vi er ambitiøse. Men vi har også hjertet på det rette sted og er altid lyttende og aldrig bedrevidende. Målet står lysende klart: at give vores kunder en unik oplevelse og skabe de bedste løsninger med sans for både detaljen og helheden.

Vi leverer forretningskritiske it-løsninger til en række danske virksomheder og organisationer baseret på Microsofts cloud-platforme, herunder Azure, Business Applications (Dynamics 365), Modern Workplace (M365) og Power Platform. Og vi er en ambitiøs og kompetent rådgiver i den digitale transformation, hvor den eneste konstant er, at verden er i forandring.

Vi er stærke alene, men vi er også en del af The Digital Neighborhood, som med base i Holland har samlet en række konsulenthuse. Det betyder, at vi i udviklingen af løsninger kan trække på de fremmeste eksperter inden for eksempelvis sikkerhed, data management eller cloud, og at vi kan skabe og implementere samlede IT-løsninger, der spiller perfekt sammen.

Samlet set har The Digital Neighborhood mere end 1.250 dygtige medarbejdere, heraf 500 i Norden fordelt på danske Delegate, Projectum og Consit og finske Sulava.

Læs mere om The Digital Neighborhood her

I Delegate kan vi hjælpe dig med at nå din virksomheds strategiske mål. Vi er altid friske på en udfordring, og vores dygtige kolleger har i tæt samarbejde med vores kunder fundet løsninger på selv de mest kreative og komplekse opgaver.

– Mads Højborg, Co-CEO

At være ‘Delegater’ er noget helt særligt

Vi har et massivt fokus på at tiltrække de bedste talenter i branchen og at sikre vores ’Delegaters’ en kontinuerlig uddannelse, personlig udvikling og tydelige karriereforløb.

I Delegate har vi store og gensidige forventninger til hinanden, både fagligt og personligt, og vi er båret at stærke værdier, der gennemsyrer hele organisationen.

Blandt vores nøgleord er anerkendelse, hjælpsomhed og ordentlighed. Vi ser hinanden som hele mennesker, der skal være i balance, og vores medarbejderes trivsel og udvikling er altafgørende for, at vi kan blive ved med at skabe succeser for vores kunder. Måske er det derfor, at vi i 2022 er blevet kåret til Danmarks bedste IT-arbejdsplads.

Læs mere om at arbejde i Delegate i vores karriereunivers

Vi sætter en ære i at forstå virkeligheden i din virksomhed. Vi vil udfordre dig, udvikle løsninger i tæt samarbejde og sikre, at løsningerne bliver taget i brug, så I kan indfri jeres mål. Vi stræber efter at overgå dine forventninger og sammen gøre en forskel.

I Delegate er mennesket i centrum, i alt hvad vi gør. Vi differentierer os via vores kultur og vores stærke værdier – både overfor kolleger og kunder – for vi tror på, det sikrer en organisation i konstant udvikling, der kan skabe fantastiske løsninger til vores kunder.

– Peter Østergaard, Co-CEO

Vi stoler på vores værdier

Nærvær

Gensidighed

Anerkendelse

Passion
Start dit næste projekt med os
da_DKDanish