Webinar: Power Apps – How to
On demand
Webinar

Power Apps

Vi har efterhånden alle hørt hvordan Microsoft Power Apps gør det muligt for alle os non-developers at bygge apps. Men hvordan kommer man egentlig i gang?
Starter man med at konvertere de eksisterende Excel-dokumenter til apps eller flows? Eller sender man alle sine medarbejdere på Power App kursus for at klæde dem på til at kunne bygge apps? Hvordan finder vi de gode idéer? Og er Power Platformen altid det bedste bud når idéer skal konverteres til noget brugbart?

Sine og Lilian fortæller i dette webinar om selve processen i at finde de gode idéer, og hvad man som virksomhed kan forvente, hvis man rækker ud til Delegate. Vi gennemgår selve processen, inkluderer hvad der er forventet af dig som kunde, og hvad du kan forvente af os som leverandør. Derudover dykker vi ned i et eksempel på en specifik kundeløsning der kom til verden gennem samarbejde mellem kunde og Delegate.

Indhold på webinaret:

  • Hvad er det power platformen kan?
  • Hvornår giver det mening at kontakte Delegate?
  • Hvad kan I forvente I et samarbejde med Delegate?
  • Case
  • Kom i gang med Power Apps

På webinaret viser vi, hvordan det kan give værdi for netop din virksomhed at arbejde med Power Apps.

Facilitator
Sine Almstrup, Business Development Manager

Presenter
Lilian Stenholt Thomsen, Solution Provider

Se hele webinaret on demand.
Kontakt

Har du spørgsmål til webinaret eller Power Apps, er du meget velkommen til at kontakte Sine Almstrup på mail sal@delegate.dk.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.