Power Platform | Webinar

Power Platform AI Booster

Fra teori til praksis: Udnyt Microsoft AI Builder på Power Platformen i 2024

I år markerer overgangen fra teori til praktisk anvendelse af AI. Så glem teorien og fokuser på resultaterne i 2024!

Med Microsoft Power Platform og avancerede AI-funktioner kan du nu skræddersy AI-løsninger, der øger produktiviteten og hæver kvaliteten af dine applikationer og automatiseringer.

På dette webinar lærer du, hvordan du med få klik kan tage styringen med Microsoft AI Builder – en brugervenlig løsning, der bringer den kraftfulde Microsoft AI (inklusiv OpenAI) i spil uden kodning eller andre data science-færdigheder.

Få mest muligt ud af teknologien, oplev øget effektivitet og afkast af investeringen (ROI) for din virksomhed. Tilmeld dig webinaret i dag.

Det praktiske

Webinaret er på engelsk.

Dato: Torsdag d. 8. februar 2024

Tid: Kl. 10.00-10.30

Webinaret er afholdt.

Agenda
 • Introduktion til Microsoft Power Platform, AI og Copilot – hvad er hvad?

 • Kom i gang med Delegate: I Delegate arbejder vi med velafprøvede rammeværktøjer, som kan understøtte adoptionen af Power Platformen, AI & Copilot i din organisation. Vi giver dig et indblik i, hvordan den rette Governance og Center of Excellence opbygges, samt hvordan vi kan bringe jer frem til start hurtigt, effektivt og sikkert.

  • Vi har gennem flere års erfaring med at udnytte Power Platformens styrker, udviklet et Basis Governance rammeværktøj. Et værktøj der både er veldokumenteret og velafprøvet. For en fast, og ikke mindst attraktiv pris, tager vi jer igennem en række workshops, hvor vi gennemgår nedenstående elementer med afsæt i jeres kontekst og modenhedsniveau. Som et resultat, får I et roadmap omkring indsatser for en struktureret, sikker og værdiskabende implementering af Power Platformen.

   • Know: En gennemgang af værktøjer og muligheder i Power Platformen, der sikrer en fælles referenceramme og forståelse for best practise, DLP og sikkerhedsroller
   • Secure: Definition af governance processer, roller og ejerskab
   • Monitor: Her faciliterer vi sammen med jer, installationen af Microsoft Center of Excellence starterkit (CoE). Med dette kit kan I få realtids indblik i hvem, hvad og hvor Platformen er taget i brug hos jer.
   • Manage: Hvad kan man bruge CoE rapporterne til, og hvilke tiltag bør man overveje.

 • Demo af konkret use case med anvendelse af Power Platformen og Copilot Studio.

 • Præsentation af Delegate Business Value Framework: Dette rammeværktøj er essentielt for den måde, vi arbejder på i Delegate for at sikre forretningsværdien i de løsninger, vi skaber i tæt samarbejde med vores kunder skaber.

  • Delegate Business Value Lead Framework, er skabt for at sikre effektiv, målstyret og værdiskabende transformation. Rammeværktøjet er velafprøvet og indeholder en række definerede leverancer. Vi faciliterer en række workshops, hvor vi sammen med forretningen, løsningsejerne og IT, sikrer fælles forståelse, ejerskab og mål.
Oplægsholder
Allan Buus Pihl, Head of Power Platform, Delegate

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish