Året der gik i Delegate 2022 

3. februar 2023

AF PETER ØSTERGAARD, CO-CEO, DELEGATE 

I forrige uge havde Mads Højborg og jeg fornøjelsen af at afholde Delegates årlige nytårskur for vores fantastiske kolleger, og i år for første gang side om side som Co-CEOs. Nytårskuren var i høj grad en ’trip down memory lane’ for året der gik i Delegate 2022, og når jeg ser tilbage, er det med stor tilfredshed. Delegate er et unikt sted, og 2022 har været endnu et godt år for vores forretning.
Microsoft Partner Award og Great Place To Work

Året blev skudt i gang med kåringen som Microsoft Partner of the Year i kategorien Data & AI samt Low Code Development blandt et stærkt felt af nominerede partnere. Det gør mig utrolig stolt – og ikke mindst fordi vi måneden efter vandt prisen som Danmarks Bedste IT arbejdsplads 2022 og Bedste arbejdsplads for kvinder på tværs af kategorier af Great Place to Work. Kåringerne er en klar understregning af, at vi gør noget rigtigt.

I Delegate har store og gensidige forventninger til hinanden, både fagligt og personligt, og vi er båret at stærke værdier, der gennemsyrer hele organisationen. Vi ser hinanden som hele mennesker, der skal være i balance, og vores kollegers trivsel og udvikling er altafgørende for, at vi kan blive ved med at skabe succeser for vores kunder. Netop derfor prioriterer vi i et stærkt fagligt fællesskab med kontinuerlig uddannelse gennem efteruddannelse i form af kurser og certificeringer, og i 2022 rundede vores dygtige kolleger 350+ Microsoft certificeringer.

”At the end of the day kommer vi ikke udenom, at vi er en forretning med et ønske om at drive en sund forretning. På trods af krig, inflation og generel geopolitiske usikkerheder kan vi også være særdeles tilfredse med vores resultater i forretningen det forgangne år.”

Peter Østergaard
Co-CEO, Delegate

Eget kontor i Holland og udvidelser i Broad Horizon

I august måned rykkede Delegate udover landegrænsen og etablerede sit eget kontor i Holland. Delegate har gennem de sidste mange år været igennem en spændende udvikling, og kontoret i Holland er en afgørende brik i vores fortsatte vækstrejse. Vi er en del af Broad Horizon og en stor del af vores søsterselskaber ligger i Holland. Det har derfor været helt naturligt, at vores første kontor udenfor Danmark skulle ligge netop her.

I 2022 blev Broad Horizon også udvidet med tre nye selskaber, finske Sulava og hollandske Iquality og 2Foqus, så Broad Horizon i dag tæller 12 selskaber, som hver er eksperter indenfor deres eget område. Som en samlet koncern kan vi tilbyde endnu flere services og endnu større værdi til vores kunder på tværs af landegrænser, og det er min klare forventning, at 2023 vil bringe endnu tættere samarbejde mellem søsterselskaberne.

Stor medarbejderfremgang og øget fokus på diversitet

2022 blev også året, hvor vi havde fornøjelsen af at byde velkommen til hele 65 nye kolleger og rundede 200 delegaters, så vi i dag er 215 kolleger fordelt på vores fire kontorer i Aalborg, Aarhus, Virum og Holland. Samtidig kunne vi fejre 12 femårs jubilæer og fire 10 års jubilæer, og det glæder mig, at vi som virksomhed både kan tiltrække unge og erfarne medarbejdere og samtidig fastholde vores kolleger i Delegate.

For også at sikre en fortsat fantastisk arbejdsplads, er vi i det forgangne år begyndt at se ind i en ny ledelsesstandard indenfor ligestilling og diversitet, også kaldet DS 5001. I Delegate har vi et mål om at øge diversiteten generelt og blive endnu mere bevidste om vores egen bias, og her er en fælles standard et rigtig godt rammeværktøj at arbejde ud fra. Det vil derfor også være et stort fokusområde i 2023.

Fremgang i forretningen

At the end of the day kommer vi ikke udenom, at vi er en forretning med et ønske om at drive en sund forretning. På trods af krig, inflation og generel geopolitiske usikkerheder kan vi også være særdeles tilfredse med vores resultater i forretningen det forgangne år. Vi har fået mere 30 nye kunder og vores vækst i både omsætning og resultat er vokset med 30 procent – et godkendt år.

Vi er allerede godt i gang med 2023, som uden tvivl vil bringe flere udfordringer end 2022. Det må forventes, at hele verdens vækst går lidt ned i gear, jeg er dog overbevidst om, at 2023 også bliver et godt år. I Delegate har vi mange spændende projekter i udsigt, og det ville ikke kunne lade sig gøre uden hver og en af vores kolleger.

da_DKDanish