30. november 2023

Microsoft 365 Copilot som en service

Mens din organisation bevæger sig mod en mere automatiseret fremtid, er det en afgørende konkurrencefordel at have indsigt og ekspertise i Microsoft Copilot. Delegate er nu klar til at tilbyde din virksomhed Microsoft 365 Copilot som en service.
Kickstart din rejse med Microsoft 365 Copilot – få en flyvende start med Delegate

Delegate leverer Microsoft 365 Copilot som en service på baggrund af et gennemprøvet koncept fra vores finske søsterselskab i The Digital Neighborhood, Sulava, som siden 1. november har fået hele 17 nye kunder på Microsoft 365 Copilot, og vi står på skuldrene af The Digital Neighborhoods nye AI-spor.

Microsoft 365 Copilot som en service fra Delegate sikrer din organisation løbende opdateringer og støtte til optimal udnyttelse af Copilot. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og nødvendig træning for at maksimere brug og potentiale, og vi garanterer styring af sikkerhed, governance og compliance.

Vi tager dig i hånden, og fører dig gennem tre faser, så du til sidst er i stand til at tage Microsoft 365 Copilot i brug i din organisation.

The Digital Neighborhood er fællesskab af 14 tech-virksomheder, der alle arbejder med Microsoft-teknologi, data og cloud. I Delegate har vi derfor et bredt netværk at læne os opad, både når det kommer til faglig sparring og samarbejde om opgaver. Det betyder, at vi i udviklingen af løsninger til vores kunder kan trække på de fremmeste eksperter inden for eksempelvis sikkerhed, data management eller cloud, og at vi kan skabe og implementere samlede IT-løsninger, der spiller perfekt sammen.

Læs mere om The Digital Neighborhood her.

De tre faser af Delegates Microsoft 365 Copilot som en service

Første fase omfatter opstart af et AI-opkvalificeringsprogram, workshops for at forstå AI, sikring af teknisk parathed og etik, samt identifikation af brugsscenarier for AI i din organisation.

Anden fase indebærer at Microsoft 365 Copilot implementeres for en specifik gruppe af medarbejdere, brugsscenarier optimeres, adoption og forandringsledelse igangsættes og din organisation uddannes i at bruge værktøjet effektivt.

Tredje fase handler om skalérbarhed, forfinelse og løbende optimeringer fremadrettet. Den omfatter udrulning til flere brugergrupper, skabelse af stadig mere avancerede brugstilfælde og de første kundecentriske plugins, vedligeholdelse af et aktuelt miljø, samt forvaltning af adoption og forandringsledelse.

Medlem af European AI Alliance

Delegate er dedikeret medlem af European AI Alliance og har været med i udarbejdelsen af “Assessement List for Trustworthy Artificial Intelligence”. Vores bidrag til etisk brug af AI strækker sig ud over politikken, og i samarbejde med Erhvervsstyrelsen har vi udarbejdet en omfattende værktøjskasse for dataetik til machine learning engineers.

Delegates tilgang til Generativ AI afspejler vores bredere forpligtelse til ansvarlig AI. Det er ikke nok for os at tale om etisk AI; vi demonstrerer det i vores daglige drift.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vil du høre mere? Skriv gerne en mail til mig på mfr@delegate.dk. Du kan også udfylde formularen på linket herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.”

Morten Fritsch, Director

da_DKDanish