En vigtig milepæl for Delegate og vores kunder

Vi er stolte over at have opnået to nye Microsoft Advanced Specializations:

  • Migrate Enterprise Applications to Microsoft Azure 
  • Analytics on Microsoft Azure


Specialiseringerne anerkender vores ekspertise i at levere komplekse og transformative løsninger på Azure-platformen. De er en blåstempling fra Microsoft, som placerer Delegate blandt de bedste til at udvikle it-applikationer i Azure og udnytte data på nye måder.

For at opnå specialiseringerne har Delegate skulle opfylde flere krav:

  • Dokumenteret kundesucces 
  • Bevis på medarbejdernes kompetencer
  • Audit af vores praksisser udført af en uafhængig tredjepart


Men det er vores dedikerede teams, der fortjener den virkelige anerkendelse. Hver dag gør de en forskel i kundeprojekter gennem stærke processer og skarp eksekvering. Deres samarbejde og indsats har været afgørende for at opnå disse specialiseringer.

Vejen til specialiseringerne er et resultat af tæt teamwork. Vores projektteams har været dybt involveret i alle faser – fra strategisk planlægning til komplekse implementeringer – og har leveret et imponerende stykke arbejde.

“Denne milepæl er resultatet af dedikeret teamwork og hårdt arbejde. Vi har bevist, at vi kan levere på højeste niveau og skabe reel værdi for vores kunder. Det er et stærkt fundament for fortsat at levere innovative løsninger til gavn for vores kunder” siger Peter Østergaard, Co-CEO i Delegate.

da_DKDanish