Lau Johansson er ny Databricks Partner Champion  

25. september 2023

Lau Johansson, Consultant i Delegate, har netop modtaget titlen som Databricks Partner Champion. Med titlen er han nu en del af en eksklusiv gruppe af fagfolk, som er anerkendt for deres teknologiske kunnen, bidrag til projekter og engagement i Databricks-fællesskabet. 

”Jeg er meget motiveret for at lære nye ting, og jeg er meget motiveret for hele tiden at blive bedre,” fortæller Lau Johansson, Consultant i Delegates Data & AI-team. 

Han har netop modtaget titlen som Databricks Partner Champion, og er dermed blevet del af en eksklusiv gruppe af faglige fyrtårne. 

Hans tekniske kompetencer har han blandt andet sat i spil i Delegates løsninger til Clever og ISS, som begge er eksempler på kunder, som Delegate har hjulpet med at implementere Databricks Lakehouse Platforme hos. Laus engagement i Databricks strækker sig også udover det tekniske arbejde, hvor Lau er medstifter og organisator af det danske Databricks User Group Community. 

For mig er anerkendelsen af min indsats det vigtigste, og så min faglige udvikling i det her uddannelsesforløb. Jeg har en bred faglig interesse, og jeg kan rigtig godt lide at blive udfordret i min faglighed, og det er også en stor del af min motivation for at deltage i Databricksprogrammet.

Lau Johansson
Consultant, Delegate

”By invitation only”

For at gøre sig håb om at blive Databricks Partner Champion, skal man i første omgang indrulles i Databricks Partner Program – et ekslusivt “by invitation only” program. Udover at cementere et tæt partnerskab, indebærer det en række certificeringer og et uddannelsesforløb i at anvende og bygge Lakehouse-platformer hos kunder. Slutteligt skal man op til et mundtligt forsvar, et såkaldt panel review.  

”For mig er anerkendelsen af min indsats det vigtigste, og så min faglige udvikling i det her uddannelsesforløb. Jeg har en bred faglig interesse, og jeg kan rigtig godt lide at blive udfordret i min faglighed, og det er også en stor del af min motivation for at deltage i Databricks-programmet,” forklarer Lau. 

Udover anerkendelsen er der også konkrete fordele ved at være udråbt til Champion. Lau får blandt andet adgang til et dedikeret Databricks Champion Community, bliver opdateret med den nyeste teknologi og får lejlighedsvis adgang til fortrolige roadmaps. Desuden er der mulighed for at deltage i det årlige Databricks Summit samt blive tildelt en mentor fra Databricks. 

Mere samarbejde mellem Delegate og Databricks

Lau ser også et stort potentiale i samarbejdet mellem Delegate og Databricks, der rækker udover hans egen faglige og personlige udvikling. Han arbejder med at styrke samarbejdet mellem de to virksomheder med en forventing om at den tætte relation og samarbejde på projekter kan bringe endnu mere værdi for kunderne. 

”Som en del af Databricks Champion Community bliver jeg opdateret på den nyeste teknologi, så jeg kan være med til at understøtte vores kunder bedst muligt. Jeg er meget motiveret af, at vi er up to date med den nyeste teknologi, så vi kan bruge Databricks recommended features eller standardiseret teknologi frem for at bygge ting fra bunden eller lave unødvendigt custom made funktionaliteter. Så jeg kan virkelig se et stort potentiale i endnu tættere samarbejde mellem Delegate og Databricks.” 

 

Læs mere om Databricks Champions.
Læs mere om Delegates løsninger til Clever og ISS.

da_DKDanish