ISS: En optimal arbejdsplads ved brug af IoT-data

ISS er en af verdens førende udbydere af facility services.

Delegate har i tæt samarbejde med Microsoft og ISS skabt en IoT Data platform som ved hjælp af IoT-teknologi giver indblik i faktorer som påvirker komforten på arbejdspladsen, som for eksempel temperatur, luftfugtighed, CO2- og støjniveau, overvåger lokalers brug og tilgængelighed samt indsamler information om affald for at reducere CO2-aftryk. Med en datadrevet tilgang er ISS dermed altid sikret et optimalt arbejdsmiljø i deres bygninger til fordel for deres kunder og miljøet.

ISS ønsker at forbedre deres kunders tilfredshed ved at skabe et mere optimalt arbejdsmiljø i deres bygninger gennem en datadrevet tilgang.

IoT er betegnelsen for den teknologi, som gør almindelige fysiske enheder og produkter digitale ved at forbinde dem til internettet. Delegate har leveret en skalerbar dataplatform til ISS, som knytter forskellige datakilder sammen til et samlet overblik.

Med hjælp fra Delegate og Microsoft, har ISS succesfuldt implementeret en IoT Data Platform, hvor de fire vigtigste funktioner er:

Comfort Predictability Foundation:
Løsningen giver indsigt i komfort-forhold i ISS’ bygninger ved hjælp af IoT-sonsorer, som registrerer temperatur, fugtighed, niveau af kuldioxid og støjniveau i (noget nær) realttid i hvert enkelt lokale.

Occupancy:
Løsningen giver overblik over lokalers tilgængelighed, så man for eksempel kan se, om et booket lokale reelt er optaget eller står tomt. Med den nye løsning kan ISS desuden få et historisk overblik over lokalers tilgængelighed og beregne gennemsnitlig brug.

Workplace Experience:
Løsningen undersøger slutbrugeraktivitet og finder forretningsmønstre, som giver indsigter, der kan være med til at skabe endnu bedre servicefunktioner.

Waste Online:
Med IoT-løsningen får ISS information om affaldsforbrug, som de kan dele med deres kunder for på den måde at kunne reducere deres CO2-aftryk.

Derudover er ISS’ nye IoT Data platform også klar til at understøtte fremtidige use cases, hvor den næste allerede er på plads:

• Better service features: Indsigt i forretningsmønstre for at give bedre servicefunktioner; mødelokaler, kontorlokaler, afslapningsrum.

Med hjælp fra Delegate og Microsoft er det muligt for ISS at optimere og effektivisere sine arbejdspladser gennem IoT-teknologi. Med en ny IoT Data platform kan ISS både overvåge lokalers tilgængelighed og bygningers affaldsforbrug, og få indsigt i forhold som påvirker komforten på arbejdspladsen som for eksempel temperatur, luftfugtighed, CO2- og støjniveau.
”Den nye teknologi og platform giver både vores kunder og ISS indsigt i komforten og oplevelsen af en arbejdsplads. Vi får indblik og gennemsigtighed omkring affald, som er et af de vigtigste emner for både vores kunder og os selv set ud fra et miljømæssigt perspektiv. Og disse indsigter er virkelig vigtige, fordi ISS kan begynde at rådgive på området, efterhånden som vi får mere og mere indsigt i, hvad der sker i vores facility.”

– Nada Elboayadi, Head of Global Big Data i ISS

Vil du kontaktes?
Udfyld formularen

Vi vil hellere end gerne hjælpe jeres organisation. Udfyld formularen, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Sten Grønning, Business Development Manager

sgn@delegate.dk
+45 27 64 68 44

Seneste cases

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish