Sikker implementering af ChatGPT i Delegate 

1. juni 2023

AF PETER ØSTERGAARD, CO-CEO, DELEGATE 

AI-teknologi er et godstog der bare buldrer derudaf, og som ikke kan stoppes. Den er kommet for at blive, det er der slet ingen tvivl om. Det kan være en lige dele fascinerende og skræmmende erkendelse, men i stedet for at springe til siden, har vi i Delegate valgt at hoppe ombord på toget, og indenfor få dage har alle medarbejdere i Delegate gennemgået den første træning i ChatGPT.

I Delegate har vi valgt at omfavne og udnytte de mange muligheder, som ChatGPT og LLM-modeller (Large Language Models) nu tilbyder, for vi tror på, at disse teknologier kan gøre en stor forskel i vores arbejde og vores evne til at levere værdifulde løsninger til vores kunder.

For både at sikre en effektiv og sikker implementering, har vi udviklet en todelt strategi: Først og fremmest har vi fokus på at uddanne og træne vores kollegaer, så de kan udnytte ChatGPT som et effektivt værktøj i deres daglige arbejde, uanset hvilken stilling man har i Delegate. Vi tror på en produktivitetsforbedring i vores interne opgaver såvel som i opgaverne hos vores kunder.

I den forbindelse har vi udviklet et omfattende træningsmateriale og tilbyder klasserumsbaseret undervisning til vores medarbejdere. I disse undervisningssessioner mødes vi i mindre grupper og arbejder med praktiske opgaver og cases, der giver hands-on erfaring med ChatGPT. Vi gennemgår også teorien bag ChatGPT og de modeller, der ligger til grund for teknologien.

Vores mål er at sikre, at alle medarbejdere har den nødvendige viden og forståelse for at bruge ChatGPT effektivt – og kritisk. Vi ønsker, at de skal kunne identificere både muligheder og begrænsninger ved at anvende ChatGPT, uanset om man sidder i kundevendte eller interne stillinger. 

“Vores mål er at sikre, at alle medarbejdere har den nødvendige viden og forståelse for at bruge ChatGPT effektivt – og kritisk. Vi ønsker, at de skal kunne identificere både muligheder og begrænsninger ved at anvende ChatGPT, uanset om man sidder i kundevendte eller interne stillinger.”

Peter Østergaard
Co-CEO, Delegate

I implementeringen af ChatGPT i Delegate har vi et stort fokus på kritisk tænkning og evaluering af det output, der genereres af ChatGPT. Det er vigtigt at være bevidst om, at værktøjet i sig selv kan være biased, og det er vores ansvar at sikre, at outputtet rent faktisk er non-biased og af høj kvalitet. Det er desuden afgørende vigtigt at understrege, at fortrolige data ikke bør anvendes i ChatGPT for at sikre beskyttelse af vores kunders, og vores egen, fortrolige information.

Den anden del af vores strategi involverer organisatorisk implementering af ChatGPT i vores kundeprojekter. I Delegate ser vi en stor fordel i at integrere ChatGPT i arbejdet med vores kunder ogode ofte meget kundetilpassede løsninger, som vi leverer. Med introduktionen af generativ AI, har vores tilgang til løsningsdesign ændret sig markant i løbet af det sidste år, for vi ønsker at være en strategisk rådgiver, der kan tilbyde innovative og avancerede løsninger til alle vores kunder, tænke bredere og udnytte LLM såsom OpenAI hos vores kunder.

Potentialet er enormt, og i Delegate er vi stadig i processen med at udforske, hvordan vi bedst kan udnytte ChatGPT og andre AI-teknologier til fordel for vores kunder på en sikker måde.

da_DKDanish