Partner Pledge: Digitale kompetencer

Hos Delegate er vi dedikerede til at gøre en digital forskel. Vi leverer forretningskritiske IT-løsninger til danske virksomheder og organisationer baseret på Microsofts cloud-platforme, herunder Azure-udvikling, Business Applications (Dynamics 365), Modern Workplace (M365) og Power Platform. Delegate har dybdegående kendskab til brugen af de enkelte platforme, men trives ved at bruge Microsoft-platformene tværfunktionelt for at løse komplekse løsninger, så kunderne kan gøre mere med mindre.

Vi har et stærkt engagement i at give alle vores kolleger de nødvendige færdigheder og den træning, der er nødvendig for at udføre deres arbejde. Det samme gør sig gældende for vores kunder, som vi stræber efter at give så meget træning som nødvendigt for at få mest muligt ud af deres Microsoft-løsning inden for deres organisation.

I Delegate er vi eksperter i at bruge Azure til applikationsudvikling af mobile og webbaserede løsninger. Dybdegående kendskab til Azure kombineret med vores erfaring med Microsofts andre produkter giver os mulighed for at designe og implementere kvalitetsløsninger, der opnår synergi mellem eksisterende systemer og Azure. Vi tilbyder Azure-rådgivning og en workshop for at sikre, at vores kunders virksomheder lykkes med Microsoft Azure. Workshoppen dækker alle de overvejelser, kunderne skal gøre, før de tager springet op i skyen, og kulminerer i en konkret rapport med anbefalinger til fremtidig brug af Azure.

Vi har mange års erfaring med Business Applications, og vi har udviklet en metode til implementering, der sikrer bedre dækning af faktiske forretningsbehov. Modellen hjælper os og vores kunder med at afklare forretningskrav, modenhed og de trin, som organisationen og løsningen skal gennemgå for at opnå de mål og værdier, der forventes af Dynamics 365. Vores metode sikrer, at vores kunder oplever en vellykket implementering, hvad enten det er online, on-premise eller en migration til online. Med mere end 60 konsulenter i feltet kan vi sikre en stabil og sikker levering. Delegate har også omfattende erfaring med at forbinde Dynamics 365 med andre applikationer såsom Office 365, kunstig intelligens, Power BI, Power Apps, ERP-systemer med mere.

Med Modern Workplace hjælper vi virksomheder med at blive mere moderne i deres måde at kommunikere og samarbejde internt inden for organisationen. Vi rådgiver om mulighederne i Microsoft 365-platformen og hjælper med at udnytte de standardmuligheder, der findes i platformen til moderne kommunikation, dokument-samarbejde og mere. Ved at udnytte standardmulighederne i Microsoft 365-platformen kan vi hurtigt skabe en prototype af en løsning, hvilket giver os et fælles udgangspunkt for yderligere diskussion. Dette gør det muligt for os hurtigt at nå frem til en endelig løsning og få et afkast på projektet.

Hos Delegate hjælper vi vores kunder med at styrke deres forretningsidéer med Power Platformen. Sammen med Microsoft fremmer vi Power Platformen på markedet som en strategisk løsning, der forbinder mennesker, processer og data. Med vores strategiske fokus på Microsoft Power Platform og vores ‘low code’-pris to år i træk, har Delegate positioneret platformen som en strategisk platform inden for flere industrier, senest inden for Manufacturing og Finansiel Service Industry.

da_DKDanish